Att starta en blogg – 13 bra blogginlägg

Detta är Starta-Bloggs mest lästa blogginlägg i Januari om att starta en blogg. Att de är de mest lästa blogginläggen kan ge en antydning om vad som är viktigt när du startar din egen blogg.

Blogginlägg om att starta en blogg

Med Januari kom vintern på riktigt till hela Sverige.  Med andra ord en perfekt månad att ägna sig åt vintersport eller varför inte krypa upp i fåtöljen med din läsplatta, en kopp rykande hett kaffe och en bra blogg. Vi ger dig tips om vad andra fann läsvärt på vår blogg under januari genom att lista vår bloggs mest lästa inlägg.

Blogginläggen som fick flest besökare

Här är listan på blogginläggen som lockade flest läsare under januari.

1. Webbhotell – en bransch med bristande transparens

Blogginlägg som kritiserar webbhotellsbranchen. Vi tror det finns utrymme för förbättring i branschen. Om du startar en WordPressblogg på ett webbhotell så kan detta vara värdefullt att läsa.

2. Så mycket kostar din egen hemsida

Webbhotellen använder ofta lockpriser för att vi ska bli kunder hos just dem. Vi har kollat vad det kostar att ha sin blogg hos webbhotellen efter lockpriset slutat gälla. Ett måste för dig som vill starta en blogg på egen domän.

3. Tjäna pengar på din blogg

Att kunna tjäna pengar på sin blogg är kul. Ettt blogginlägg som enkelt förklarar hur du kan tjäna pengar på din blogg. Så här gör du för att komma igång och tjäna pengar online på din blogg.

4. Webbhotell för blogg eller hemsida

Oavsett om du har en blogg eller vanlig hemsida så måste du ha ett webbhotell. Vi har gått igenom det vanligaste svenska webbhotellen.  Inläggen kom med på listan av de bästa blogginläggen under månaden.

5.  Så får du fler läsare till bloggen

I inlägget tar vi upp flera knep för hur du kan få fler besökare till din blogg. För visst vill vi alla ha många besökare på vår blogg?

6. Affiliatenätverk – tjäna pengar direkt

Genom att ha affiliatelänkar i dina blogginlägg kan du tjäna pengar på att blogga. Vi lär dig hur du ska göra för att komma igång med att tjäna pengar på din blogg.

7. Tips för sökmotoroptimering

Att sökoptimera blogginläggen gör att du får betydligt fler besökare från Google. Vi ger de grundläggande tipsen för hur du sökmotoroptimerar bloggen. Det kommer att leda till att fler besökare hittar till din blogg från Google.

8. Webbhotell med WordPress

När du ska starta en WordPresssblogg kan det vara bra att välja ett webbhotell som erbjuder en enkel WordPress-installation. Nu för tiden har nästan alla webbhotell en enkel WordPress-installation så att du kan starta din blogg snabbt.

9. Magiska knep som drar fler läsare

Några speciell knep som du kan använda för att få fler läsare till din blogg.

10. Byta WordPresstema – 9 saker att tänka på

En av de roligaste sakerna med att ha en WordPressblogg är att det är så enkelt att byta utseende på bloggen. Genom att byta tema får bloggen ett helt nytt utseende. Det finns dock en del saker att tänka på innan du byter tema, närmare bestämt 9 saker.

11. Billig, billigare, billigast .se domän

Vill du ha en egen webbadress så måste du köpa en domän, eller rättare sagt ett domännamn. Priset kan skilja sig mycket på domäner så därför har vi skapat ett blogginlägg där de senaste domänpriserna finns. Det finaste sättet att starta en blogg är genom en egen domän. Det visar att du är en seriöst bloggare.

12. Starta blogg gratis så här

Att starta en blogg gratis är ingen konst. Det finns mängder med gratis bloggtjänster såsom bloggportaler. I inlägget listar vi några av de bästa sätten att komma igång med en gratis blogg.

13. Hur gör man en blogg?

En guide för att starta en blogg enkelt och smidigt.

 

att starta en blogg

Det absolut mest lästa inlägget i Januari.

Vi ser fram emot att kunna bjuda på minst lika mycket spännande läsning i februari.  Väl mött på starta-blogg.se – vi hjälper dig att starta en blogg!

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *