Webhotell och domän hos One.com – support dygnet runt

One.com är internationellt stort webbhotell, som tack vare sin storlek kan erbjuda kanonpriser. Med One får du både ett brett utbud och bra priser. Ska du bara ha en hemsida eller blogg så är One ett perfekt alternativ. De har ett stort utbud av färdiga webbhotell-paket vilket gör det enkelt att hitta ett som passar just dina behov som handen i handsken. One.com är ett av marknadens mest prisvärda alternativ.

Topp-5

Bäst webbhotell just nu

Webbhotellspaket hos One.com

One.com har fem olika webbhotell-paket. Paketen skiljer sig åt när det kommer till lagringsutrymme, hur många webbplatser som stöds och vilka verktyg som ingår. I det största paketet, Guru, ingår till exempel webbplatsskydd, SEO-verktyg, 1-klicksinstallation av WordPress och andra avancerade WordPress-verktyg – funktioner som inte ingår i det minsta paketet.

De fem webbhotell-paketen heter: Nybörjare, Utforskare, Entusiast, Expert och Guru.

Låt oss titta närmare på vad som ingår i de tre minsta paketen:

Funktioner Nybörjare Utforskare Entusiast
SSD-lagring 50 GB 100 GB 200 GB
Antal hemsidor 1 1 5
E-postkonton Obegränsat Obegränsat Obegränsat
Säkerhetskopiering Daglig Daglig Daglig
1-klickinstallation Nej Ja Ja
Webbplatsskydd Nej Nej Nej
Sitebuilder Ja Ja Ja
Telefonsupport Ja Ja Ja

De två största paketen, Expert och Guru, har betydligt mer lagringsutrymme, stöd för fler webbplatser och fler avancerade funktioner. Låt oss titta närmare på vad som ingår:

Funktioner Expert Guru
SSD-lagring 500 GB 750 GB
Antal hemsidor 7 10
E-postkonton Obegränsat Obegränsat
Säkerhetskopiering Daglig Daglig
1-klickinstallation Ja Ja
Webbplatsskydd Ja Ja
Sitebuilder Ja Ja
Telefonsupport Ja Ja

One.com har dessutom marknadens bästa guider på sin support-sajt. Steg för steg med många bilder visas hur man beställer, kommer igång med WordPress, hur man använder sin e-post, flyttar domäner och mycket mer.

Om man vill komma i direktkontakt med One.com erbjuder de support över telefon, chatt och e-post. Chatten och telefonlinjen är öppen under vanliga kontorstider på vardagar, men e-post ska få svar inom 24 timmar.

Domän hos One

Tack vare sin storlek och närvaro i många länder kan One.com erbjuda ett fantastiskt utbud av toppdomäner.

Du hittar de vanligaste toppdomänerna som .se och .com, men även smalare domäner som .bingo, .dance, .global och .wedding. Listan kan göras lång, och hos One.com kan du få en unik och rolig webbadress om det är vad du är ute efter.

Omdöme

One.com erbjuder webbhotell till riktigt bra priser – särskilt under ditt första år som kund. Men det ska sägas att One.com håller nere priserna även när man tittar på ordinarie priser. De erbjuder många olika webbhotell-paket vilket gör det enkelt att börja som en liten hemsida, sen växa tillsammans med One.

Det minsta paketet One.com erbjuder har dock inte 1-klickinstallation av WordPress, det kan vara bra att komma ihåg innan man slår till.

One.com

One.com

One.com är ett av världens största webbhotell med miljoner kunder över hela världen. De erbjuder webbhotell som passar den lilla nystartade hemsidan och större hemsidor som kräver mer prestanda. Priserna är låga, särskilt under ditt första om som kund, och många praktiska verktyg och funktioner ingår.

  • Fem olika webbhotellpaket
  • Sitebuilder ingår alltid
  • 1-klickinstallation av WordPress ingår i fyra av fem paket
  • Support över telefon, chatt och e-post

Läs mer & Beställ

Topp-5

Bäst webbhotell just nu

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *