Miss Hosting

Miss Hosting har under de senaste åren blivit ett riktigt populärt webbhotell på den svenska marknaden. Med sina låga priser, användarvänliga sitebuilder och tillgängliga support är Miss Hosting ett bra val – inte minst för nybörjare som vill prova att publicera sin första hemsida. 

Topp-5

Bäst webbhotell just nu

Miss Hosting är en del av Miss Group, en företagsgrupp inom webbhosting som bland annat är hem till Hosetek och PrivateVPN. Med ett av de ledande företagen inom hosting i Europa i ryggen kan Miss Hosting erbjuda konkurrenskraftiga priser på sina tjänster och support som är tillgänglig 24/7.

Webbhotellpaket hos Miss Hosting

Hos Miss Hosting kan man hitta fem olika webbhotellpaket: Mini, Small, Medium, Large och Extra Large. I alla paket ingår bland annat sitebuilder, e-postkonton och tillgänglig support. Ju större paket man väljer desto mer lagring, MySQL-anslutningar och andra funktioner får man tillgång till. 

Miss Hosting Mini Small Medium Large Extra Large
Webblagring 5 GB 100 GB 150 GB 200 GB 300 GB
Antal hemsidor 1 5 Obegränsat Obegränsat
Trafik 750 GB 750 GB 1 500 GB 3 000 GB 5 000 GB
Miss Hosting Sitebuilder Ja Ja Ja Ja Ja
1-klickinstallation Ja Ja Ja Ja Ja
E-postkonton 3 3 5 25 50
MySQL-asnlutningar 10 25 50 50
Support 24/7 Ja Ja Ja Ja Ja

Vilket webhotellpaket ska jag välja? 

Mini, det minsta paketet, är ett utmärkt webbhotell för nybörjare. Specifikationerna är begränsade, men om man testar att skapa sin första hemsida är det ett riktigt bra paket. Man får 750 GB trafik, 5 GB lagring och Miss Hostings sitebuilder ingår. Med den kan man design och publicera sin hemsida helt utan kunskaper inom kod och webbdesign.

Prismässigt ligger Miss Hosting väldigt lågt, särskilt första året man är kund. Om man vill prova på ett webbhotell för första gången kan alltså Mini eller Small från Miss Hosting vara ett bra val.

För den som kräver lite mer av sitt webbhotell är Large och ExtraLarge bättre val. Large har 200 GB redundant lagring och Extra Large har 300 GB redundant lagring. I Extra Large ingår även 5 Office 365-licenser utan extra kostnad.

Som kontrollpanel erbjuder Miss Hosting cPanel och praktisk 1-klicksinstallation av populära program som WordPress, Drupal och Joomla. 

Domäner hos Miss Hosting

Hos Miss Hosting hittar du de populäraste och mest använda toppdomänerna. De erbjuder bland annat .se, .nu, .com och .eu. Utöver dessa har de en lång lista med mer specifika domäner. Vad sägs om .today, .london, .solutions eller kanske .army?

Om du behöver hjälp med din domän finns supporten tillgänglig alla tider på dygnet.  

Omdöme

Sammanfattningsvis tycker vi att Miss Hosting är ett riktigt bra webbhotell. De ligger riktigt lågt prismässigt men erbjuder ändå konkurrenskraftiga paket med vassa specifikationer. Om man vill starta sin första hemsida är Miss Hosting ett bra val, de erbjuder billiga baspaket med en lättanvänd sitebuilder som gör det enkelt att publicera sin allra första hemsida eller blogg. 

På omdömessidan Trustpilot har Miss Hosting övervägande positiva omdömen, 4,9/5 – Utmärkt. Deras positiva omdömen säger en del om den support och de tjänster de erbjuder. 

Miss Hosting

Miss Hosting

Miss Hosting har ett brett utbud av hostingtjänster. De erbjuder fem olika webbhotellpaket, men har även VPS och dedikerad server för proffsen och de som vill ha mer kontroll. Miss Hosting har även färdiga lösningar för WordPress och e-handel. 

Supporten finns tillgänglig dygnet runt över chatt och e-post och under vardagar över telefon. 

  • Mini och Small – två bra webbhotell för nybörjare
  • Webbhotell, VPS och dedikerad server
  • Support 24/7
  • 45 dagars öppet köp om du skulle ångra dig
  • Daglig backup
Läs mer & Beställ
Topp-5

Bäst webbhotell just nu

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *