Aktuella erbjudande webbhotell och domännamn

Aktuella erbjudande webbhotell och domännamn. Webbhotell är verksamma i en hårt konkurrensutsatt marknad. Det kan vi som kunder dra nytta av, genom att utnyttja de kampanjer som webbhotellen har för att locka nya och befintliga kunder. Just nu finns det några riktigt fina erbjudande på webbhotell. För domännamn verkar maj vara en någon sämre månad.

Aktuella erbjudande webbhotell

City Network och Crystone har rejäl rabatt denna månad om man tecknar sig för minst ett år. Båda två är helt okej företag som jag definitivt skulle kunna tänka mig att ha mina hemsidor hos. Webbdo däremot har jag ingen erfarenhet av. Men å andra sidan har man väldigt lite att förlora när det har ett såndant pangpris. 9 kronor per månad för webbhotell och domän – det vill säga allt du behöver för att sätta upp en egen hemsida.

Webbhotell

  Omdöme

Erbjudande

misshosting tick  Bäst pris! Halva priset rabattkod 50OFF1
tick  Hög kapacitet!
tick  Flexibla lösningar! 
 29:- 74 :-/månerbjudande webbhotell
crystone webbhotell tick  Lång erfarenhet
tick  Support dygnet runt
tick  Extremt hög kapacitet
10:- 49 :-/mån erbjudande webbhotell
Strato tick  Ett av europas största webbhotell
tick  Gratis första året! 
tick Support på svenska
0:- 29 :-/mån
erbjudande webbhotell

Aktuella erbjudande domännamn

Det finns en rad olika toppdomäner där du kan ha din hemsida. Några av de vanligast är .se, .com och .nu. De vanligaste rekommendationerna är att ha .se för svenska sajter och .com förengelskspråkiga sajter.  Priserna för domäner brukar ligga kring en hundralapp, men någon gång per år brukar det vara kampanjpris på domäner. Oftast är det toppdomänerna .nu och .se som reas ut.

Kampanjpriser på domäner

De flesta webbhotell och hostingföretagen har som sagt reor och specialerbjudande under året. När de infaller är alltid svårt att säga, men man brukar kunna få köpa .se och .nu domäner billigt runt julveckorna, påsk, en gång på sommaren, en gång under hösten samt när vintern kommer i anländande. Missar man dessa lågprisveckor, så är det ingen fara. Domäner är inte dyrt alls och du får en domän för runt 100 lappen även under den vanliga säsongen så att säga.

Läs mer om Miss Hosting och deras erbjudande här nedan. De har bäst priser vad gäller webbhotell och många gånger även på domäner!

Du får nu 50% på alla webbhotell hos Miss Hosting med rabattkod 50OFF1

Läs mer & Beställ

Hur handlar man domäner?

De flesta etablerade företag låter dig förvara domäner hos dem kostnadsfritt. Det innebär att du kan köpa hur många domännamn som helst. Faktum är att många spekulerar i domännamn, de försöker köpa dem billigt och sälja dem dyrt. Till exempel business.com var en domän som från början köptes för någon hundralapp, men senast den bytte ägare var det för mångmiljon belopp.

Det finns även .se domäner som går för miljonbelopp så även .nu. En känd .se domän som gick dyrt var TV.se som gick för 2 miljoner. Den är redirectad till TV.nu så det inte skulle bli någon konkurrens från annan hemsida vad gällde den korta snygga domänen TV.se.

Domän och webbhotell

När du vill använda en domän för att publicera en hemsida måste du även ha webbhotell. Enklast är det att ha sina domäner och webbhotell hos samma leverantör. Kolla gärna med respektive företag vad de har för regler gällande ompekning och flytt av domäner innan du köper. Vi återkommer i juni med aktuella erbjudande för webbhotell och domännamn.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *