Tjäna pengar som affiliate

De senaste veckorna har vi skrivit mycket om hur du kan tjäna pengar som affiliate. Vi har skrivit om olika affiliatenätverk, om hur affiliatemarknadsföring fungerar och hur du kommer igång med olika affiliateprogram. Av goda orsaker.

tjäna pengar som affiliate

Börja tjäna pengar som affiliate !

Att tjäna pengar som affiliate är det enklaste sättet att tjäna pengar på nätet. Förtjänstmöjligheterna är större än med Google Adsense enligt mig. Det finns flertalet stora företag som är uppbyggda på affilitemarknadsföring.

Vad är affiliatemarknadsföring?

Affiliatemarknadsföring – tjäna pengar på relationer

Vi publicerade en artikel i början av månaden där vi gick igenom grunderna med affiliatemarknadsföring. Vi förklarar där hur företag som vill annonsera på nätet vänder sig till så kallade affiliatenätverk. Dessa affiliatenätverk sammanbinder företagen som vill annonsera med bloggägare (som jag) som vill ha annonser på sin hemsida.

Genom att jag sätter upp annonser på min sida så tjänar jag provision när någon klickar på annonserna på min sida och sedan köper något hos det annonserade företaget. Affiliatenätverket administrerar allt som berör det annonserade företaget affiliateprogram.

Motivation för att tjäna pengar som affiliate

Affiliate – 9 skäl att tjäna pengar som affiliate

Enligt mig finns det flera skäl till att börja tjäna pengar som affiliate. Förutom att det är kul och man får syssla med marknadsföring så är risken-reward sambandet grymt som affiliate.  Man riskerar inget samtidigt som man kan tjäna obegränsat med pengar.

Bonnier satsar på affiliatemarknadsföring

Stora mediekoncernen Bonnier avser att tjäna pengar som affiliate då de gick in som delägare affiliatesajten Refunder.se. Sajten bygger uteslutande på affiliateannonser där medlemmarna och Refunder delar på provisionen.

Sofi Fahrmans affiliateprojekt Theyouway lanseras nu

Framgångsrika Sofi Fahrman lanserade i förra veckan Theyouway. Satsningen bygger på redaktionellt material blandat med en webbshop helt baserat på affiliatelänkar. Hela projektet bygger på att tjäna pengar som affiliate.

Hitta rätt affiliatenätverk…

Bästa affiliatenätverket i Sverige – ranking

För att maximera din inkomst från affiliatenätverken är det oftast bra att registrera sig på ett par olika affiliatenätverk. Alla affiliatenätverk har olika annonsörer och villkoren mellan de olika affiliateprogrammen kan variera. Därför är det klokt att jämföra de olika affiliatenätverken.  Vi har hjälpt till lite genom att ranka de olika affiliatenätverken.

 … guider för att tjäna pengar som affiliate

Adrecord – guide för att komma igång som affiliate

Adtraction, kom igång och tjäna pengar som affiliate

Affelix – Kom igång och tjäna pengar som affiliate

Affiliator – guide för att komma igång som affiliate

Tradedoubler – guide, kom igång som affiliate

Just nu! Anmäl dig till Shoutly – 200 kr i bonus

Vi kommer att återkomma med fler artiklar om hur du ska göra för att tjäna pengar som affiliate. Mycket pengar!

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *