Just nu! Anmäl dig till Shoutly – 200 kr i bonus

Anmäl dig till Shoutly just nu via vår länk. När du registrerar dig på den kostnadsfria tjänsten Shoutly via vår länk får du direkt 200 kronor i startbonus! Shoutly är en grym tjänst för att sälja e-böcker och du kan marknadsföra böckerna och tjäna pengar. Faktum är att Shoutly är nog det enklaste sättet att komma igång och tjäna pengar på internet. Du behöver inte ens en blogg.

anmäl till dig Shoutly

Anmäl till dig Shoutly och få 200 kronor i registeringsbonus.

Så här funkar Shoutly

Folk som har skrivit en e-bok kan börja sälja den via Shoutly. Det finns idag hundratals e-böcker som säljs via Shoutly. Flera av böckerna som säljs är inom nischade område som t.ex. hur man tjänar pengar på att blogga och sökmotoroptimering, men också inredning, träning och hälsa. Det är därför lätt att hitta en bok som passar just en själv och sina intressen.

När du hittat en bok som du gillar får du en länk till den boken. Länken kan du lägga på din blogg eller sprida till dina vänner genom sociala medier såsom Facebook eller Twitter. Det fina med Shoutly är att du oftast får en sjukt bra provision för varje sälj du fixar. De flesta böcker ger 50 % i provision direkt till dig. Det betyder oftast 50 -150 kronor i fickan till dig för varje e-bok du säljer.

För att ta ut pengarna från ditt konto måste du ha minst 300 kronor på ditt konto. Anmäler du dig till Shoutly nu får du 200 kronor i bonus och du har inte långt kvar till 300 kronor.

Video – Så funkar Shoutly

Anmäl dig till Shoutly nu!

Det är superenkelt att registrera sig hos Shoutly. Allt du behöver göra är att ange din epostadress, välja användarnamn och ett lösenord. Du kan sedan börja sprida länkar och se hur pengarna långsamt (eller snabbt om du har många följare) börjar trilla in på ditt konto. Anmäl dig till Shoutly via vår länk och få 200 kronor i startbonus.

Sprid sedan länkarna med finess. Vi återkommer med mer tips om hur du ska göra för att tjäna som mest pengar med Shoutly. Tills vidare, anmäl dig till Shoutly.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *