Affelix – Kom igång och tjäna pengar som affiliate

AFFELIX har gått i konkurs !

2014-07-10 Affelix har gått i konkurs. Du bör inte ansluta dig! Tyvärr kommer du inte få ut provision du har tjänat ihop hos Affelix.

Du hittar andra affiliatenätverk här!

Affelix är ett mindre företag som sysslar mer marknadsföring online. Det startades 2010.  Att det är mindre har både för- och nackdelar. Tex har inte Affelix lika många program. Å andra sidan så har de inte heller så många affiliates vilket gör att de ger bra och personlig service.

affelix

Affelix

Största fördelen är att de inte har något minsta belopp för att göra en utbetalning. Det innebär att har du tjänat provision så får du det utbetalt.

Du behöver inte vänta tills dess att du byggt upp ett stort belopp. Det passar mindre sajter perfekt. Sajter med få besökare som drar lite provision.

 

Så kommer du igång

För att komma igång och tjäna pengar som affiliate måste du först registrera dig. Det gör du genom att klicka på vår länk. På Affelix webbsajt klickar du på Publisher.

affelix webbsajt

Du måste ange mycket uppgifter för att bli Publisher. Det går  snabbt att fylla i anmälan. Om din hemsida inte innehåller något stötande material blir du godkänd och kan logga in och börja tjäna pengar. När du loggar in hos Affelix möts du av sidan nedan.

 

inloggad hos affelix

Det finns 4 viktiga menyer att hålla reda på. 1. Kampanjer, det är här du hittar alla program och annonser. 2. Statistik, här kan du se hur många som klickar på dina annonser och hur mycket du har tjänat hittills. 3. Ekonomi, hur mycket du har tillgängligt för utbetalning. Bästa sidan! 4. Inställningar, här anger du hur du vill ha dina pengar utbetalda.

För att se vilka företag som finns hos Affelix så klicka på Kampanjer. Då kommer du till sidan nedan. Du kan se alla kampanjer. Du tjänar pengar antingen på Lead eller Sale. Lead är när du skickar vidare en person som sedan registrerar sig någonstans, t.ex. startar upp ett bankkonto. Sale är när du skickar vidare en person som köper något.

affiliatekampanjer hos affelix

När du hittat ett företag som verkar intressant så klickar du på företagets namn. Då kommer du till företagets sida och till höger (inringat nedan) hittar du olika annonser.

 

 

 

affelix affiliateprogram

Genom att föra musen över de olika storlekarna på annonserna så visas respektive storlek upp på skärmen.

 

 

mus över visar affelix annons

Genom att föra datormusen över de olika annonsstorlekarna så kan man se hur annonserna ser ut!

När du hittar en storlek som skulle passa på din sida så klicka på den. Du kommer till sidan nedan.

 

affelix annonskod

Kopiera hela koden. Klistra in den på din sida. Sedan gäller det bara att få folk att börja klicka på din annons. Sen trillar pengarna in på ditt konto hos Affelix.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *