Blogginläggen som lästes av flest i oktober

Dags igen för en summering av månadens mest lästa blogginlägg. Denna månad har över 30 blogginlägg publicerats och av dem väljer vi ut de som blivit mest lästa. Se det som en lista på blogginläggen som varit mest populära under oktober.

Blogginläggen som lästes av flest

1. 69 smarta bloggrubriker för din blogg

Blogginlägget om 69 smarta bloggrubriker för din blogg väckte stort intresse. Med hjälp av tipsen i artikeln hittar du lätt spännande variationer på dina rubriker, rubriker som får folk att bli intresserade av ditt blogginlägg och förhoppningsvis läsa det.

2.  8 WordPress plugins som gör hösten roligare

Listan på de populäraste WordPresstilläggen just nu. Plugins installerar du enkelt på din blogg och de lägger till någon form av funktion, antingen på din front-end (det dina bloggbesökare ser), eller på din back-end (det gränssnittet du jobbar med din blogg i).

3. Kan man leva på sin blogg?

Kissies och mina kommentarer på läsarfrågan om det verkligen går att leva på sin blogg eller om man behöver ett yrke vid sidan av?

4.  Lättlästa texter för Google, kan du ranka högt annars?

Google tar hänsyn till hur lättlästa dina texter är – ska du hamna högt upp i sökmotorns sökresultat krävs att du inte skriver för svåra texter. Vi berättar om hur du testar dina texter och vad du bör tänka på när du skriver för webben.

5. 10 av Blondinbellas bästa tips för att få en stor blogg

Vi är många som vill att våra bloggar ska bli stora. I detta blogginlägg delar Isabella ”Blondinbella” Löwengrip med sig av sina 10 bästa tips för att få en stor blogg.

6. Vad är det som får sajter att ranka högt på Google?

Vad är det egentligen som får vissa sajter att ranka högre än andra i Googles sökmotor? Sökoptimeringsföretaget Searchmetrics sökte svaret på frågan genom att undersöka sidor som rankade högt för att se vad de hade gemensamt, en hel del visade det sig.

7. Starta ett eget företag och börja fakturera

För att kunna fakturera annonsörer och kunder så krävs det att du har ett eget företag. Artikeln ger dig tips om hur du kommer igång med ditt egna företag och hur du kan börja fakturera.

8. 11 steg från bloggidé till affärsidé

När jag får en bloggidé brukar jag gå igenom 11 steg innan jag har en färdig affärsplan. I detta blogginlägg delar jag med mig om hur jag gör.

9. 46 förslag på vad du ska blogga om på hösten

Hösten har kommit och det bör naturligtvis avspeglas även på din blogg. Det finns en rad säsongsbetonade blogginlägg som är perfekta att skriva på hösten. Med dessa 46 förslagen på blogginlägg kan du vara säker på att hitta några som dina läsare kommer gilla.

10. Var ska du placera nyckelordet i titeln?

Baserat på Searchmetrics undersökning om vad det är som får sajter att ranka högt i Google sökresultat ger vi specifika råd om hur du bör göra. I detta inlägg diskuterade vi hur du borde placera nyckelordet i titeln på dina blogginlägg.

blogginläggen

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *