Starta-Bloggs mest lästa blogginlägg i augusti

Starta-Bloggs mest lästa blogginläggAugusti har varit en månad med fler läsare än någonsin på Starta-Blogg.se. Alla nya besökare är varmt välkomna hit och jag hoppas att ni ska trivas på bloggen tillsammans med alla våra återkommande besökare.

Vi publicerar dagligen blogginlägg om hur du blir en bättre bloggare.

Har du missat våra inlägg? Kolla in Starta-Bloggs mest lästa blogginlägg i augusti för att se vad andra gillat!

 

 

 

cancer blogg header-11. Cancer blogg – 8 gripande bloggar om att leva med cancer

Jag berördes av de cancerbloggar jag läste och våra läsare berördes i sin tur av vårt inlägg om cancerbloggar. Aldrig hade jag räknat med att en blogg kunde öppna upp en människans svåraste stunder som dessa bloggar.

När människor säger att bloggar mest är trams – tänker jag alltid på dessa bloggar. Hur mycket betyder inte bloggarna för den sjuka och alla oss som har anhöriga somdrabbats av cancer?

2. 10 WordPress teman du vill ha på din blogg

Det 10 snyggaste och bästa WordPress-mallarna just nu lockade många läsare. Det ploppar upp nya häftiga teman hela tiden och det gäller för dig att hålla sig uppdaterad. Finns ditt tema med på vår 10-i-topp-lista?

hur kan man kolla sin placering på google-mini3. Hur kan man kolla sin placering på Google?

Vi fick en läsarfråga om hur man kan kolla sin bloggs placering i sökresultatet på Google. Det visade sig att det var fler som var nyfikna på hur man gör det på enklaste sätt och artikeln blev en av månadens mest lästa.

4. Intresset för Blondinbella åter större än för Kissie och Kenza

Artiklar om storbloggare som Blondinbella, Kissie och Kenza lockar alltid läsare. I det här fallet använde vi oss av Google Trends för att kolla på hur deras polpularitet förändrats sedan de slog igenom.

5. 9 widgets du bör ha i din sidebar (och 4 du inte ska ha)

När jag städade upp Starta-Bloggs sidebar passade jag på att skriva en artikel om vad man bör ha och inte ha i sin sidebar. Artikeln spreds snabbt i sociala medier och blev en av de mest lästa blogginlägg denna månad.

wordpress blogg6. Så skapar du en proffsig WordPress blogg på under 2 timmar

”Så skapar du en proffsig WordPress blogg på under 2 timmar” är en av de mest omfattande svenska guiderna för hur du snabbt och enkelt kommer igång med en WordPress-blogg och får den att se proffsig ut. Tydligen var det något många ville läsa om också!

7. Så här driver du trafik till din blogg med SlideShare

Att få många besökare till sin hemsida är det många som vill. Vår senaste artikel i vår guide ”27 sätt att driva trafik till din sida på mindre än 4 minuter” har lockat många läsare.

8. Så fick jag 16000 besökare till min blogg

Det var kul att se att detta blogginlägg lästes av många. Detta är historien om varför denna blogg finns och vad vi drömmer om att denna blogg ska bli!

Följ med oss nästa månad också! Gilla oss på Facebook så missar du inget!

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *