10 snygga WordPress teman du vill ha på din blogg

WordPress Teman. De ploppar upp som svampar i marken – snygga WordPress teman som passar perfekt för en stilren blogg. Men vilka teman är de mest populära och snyggaste teman just nu? Här listar vi våra favorit teman. Snygga, stilsäkra, responsiva, anpassningsbara, uppdaterade och moderna- det var kriterierna när vi valde ut de tio snyggaste teman just nu.

Topp 10 WordPress teman just nu

Responsive 

Snyggt och enkelt tema som funkar för alla skärmstorlekar. Gratis versionen är fullt responsiv, något som är viktigt då många besökare använder mobilen. Responsive har flera smarta funktioner och uppdateras regelbundet.

Vantage

Ett tema som fungerar bra med några av marknadens populäraste plugins såsom Page Builder, Metaslider och WooCommerce. WordPress temat Vantage utnyttjar responsiv webbdesign.

Customizr

Snyggt och stilfullt tema som ger WordPress-användaren en handfull möjligheter att anpassa sin sida efter sin egen smak. WordPress temat har hundratals femstjärniga recensioner.

Virtue

Snygg, enkel och sofistikerad responsiv design gör Virtue till ett av de snyggaste WordPress tema just nu. Utseendet är en styrka, men minst lika viktigt är de många möjligheterna till att optimera och anpassa utseendet till ditt eget.

Spacious

Ett snyggt tema som anpassar sig till användarens skärmstorlek. Möjlighet att justera temats färger till din logotyps färg. Stora anpassningsmöjligheter, till exempel kan du välja mellan 4 layouts, 2 olika utformningar av dina sidor och upp till 13 olika widgets.

Hueman

Ett snabbt och modernt premium-tema! Det finns många möjligheter att optimera och anpassa detta tema. Det är mobilanpassat och har hundratals femstjärniga recensioner.

Twenty-Twenty-One

Ett vackert och enkelt tema för personliga bloggar, portfolio eller företag. Det är WordPress eget tema för året 2021 – alltid en höjdare. Anpassa temat med enkla verktyg för en personlig touch.

Astra

Ett anpassningsbart tema perfekt för bloggen eller kanske en blogg kombinerad med e-handel. Starkt för SEO och stöd för många olika sid-byggare.

Graphene

Ett perfekt tema för både bloggar och företag. Det kommer med många funktioner och anpassningsmöjligheter. Passar både nybörjare på WordPress och vana användare.

Ashe

Ett enkelt, vackert och klassiskt blogg-tema med fokus på foton och texter. Såklart anpassat för besökare från mobiltelefoner. Det är enkelt att använda för nybörjare och kodat med SEO i åtanke.

Du laddar ner ovanstående tema gratis på WordPress hemsida.

Välja WordPress tema

Det finns ett antal saker du ska tänka på när du ska välja WordPress tema:

  • Responsivt – det ska se snyggt ut när någon kollar på hemsidan via mobilen.
  • Bra support – vissa WordPress tema har bättre support än andra. Kolla deras supportsida på WordPress.
  • Hur många har laddat ner det? Är det få kan det vara ett dåligt tecken…
  • Vilket betyg har användarna gett temat? Ett lågt betyg betyder att du ska hålla dig borta.
  • Ekonomi – vill du spara pengar och välja ett gratis tema? Vill du satsa och betala för ett tema?
  • Ta en back-up av din blogg innan du byter tema.

Har du en favorit av alla WordPress teman? Tipsa oss gärna genom att lämna en kommentar! Vi fyller på listan mer fler snygga WordPress teman.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Fredrik Eriksson skriver:

    Genesis med ”Child theme ” från studiopress tycker jag alltid är nämnvärt även om det kostar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *