10 snygga WordPress teman du vill ha på din blogg

WordPress Teman. De ploppar upp som svampar i marken – snygga WordPress teman som passar perfekt för en stilren blogg. Men vilka teman är de mest populära och snyggaste teman just nu? Här listar vi våra favorit teman. Snygga, stilsäkra, responsiva, anpassningsbara, uppdaterade och moderna- det var kriterierna när vi valde ut de tio snyggaste teman just nu.

Topp 10 WordPress teman just nu

wordpress tema responsive Responsive 

Snyggt och enkelt tema som funkar för alla skärmstorlekar. Gratis versionen är fullt responsiv, något som är viktigt inte minst nu på sommaren då nästan hälften av våra besökare använder mobilen. Responsive har flera smarta funktioner och finns dessutom i en svensk version.

wordpress tema vantage Vantage

Ett tema som fungerar bra med några av marknadens populäraste plugins såsom Page Builder, Metaslider och WooCommerce. WordPress temat Vantage utnyttjar responsiv webbdesign.

wordpress tema Customizr Customizr

Snyggt och stilfullt tema som ger WordPress-användaren en handfull möjligheter att anpassa sin sida efter sin egen smak. WordPress temat är byggt på HTML5, vilket ger den en snyggt och modernt utseende.

wordpress teman Virtue Virtue

Snygg, enkel och sofistikerad responsiv design gör Virtue till ett av de snyggaste WordPress tema just nu. Utseendet är en styrka, men minst lika viktigt är de många möjligheterna till att optimera och anpassa utseendet till ditt eget.

Spacious wordpresstema Spacious

Ett snyggt tema som anpassar sig till användarens skärmstorlek. Möjlighet att justera temats färger till din logotyps färg. Stora anpassningsmöjligheter, till exempel kan du välja mellan 4 layouts, 6 olika utformningar av dina sidor och upp till 16 olika widgets.

wordpress temat Hueman Hueman

Ett premium tema som är gratis! Du har nästintill obegränsade möjligheter att optimera och anpassa detta tema. Du har kanske märkt att det är detta tema som Starta-Blogg.se använder. Anpassningsmöjligheterna, att temat är snyggt skrivit med bra SEO och supporten som Huemans grundare Alexander ger är styrkorna med detta tema!

wordpresstema travelify Travelify

Responsiv design med många möjligheter att skräddarsy temat. Temat är översatt till svenska och har snygga möjligheter att integrera sociala ikoner. Passar såväl för att blogga som en vanlig statisk hemsida.

pinboard tema för wordpress Pinboard

Ett enkelt men snyggt tema som funkar såväl för dator som mobil. Temat bygger på ett rutnät där man har möjlighet att anpassa rutorna till att visa det innehåll man vill. Ett WordPress tema som gör det enkelt att få sin blogg eller hemsida att se ut precis som man vill.

graphene wordpresstema Graphene

Ett typiskt bloggtema som passar perfekt för en dagboksblogg. Med dagboksliknande design och möjligheter att lätt göra små anpassningar passar den bloggnybörjaren perfekt.

wordpress teman decode Decode

Ett minimalistiskt tema där texten får en framträdande plats. WordPress temat Decode är helt responsivt och anpassar sig snyggt till skärmstorleken. Möjligheter att anpassa färger, kolumner och sidfält.

Du laddar ner ovanstående tema gratis på WordPress hemsida.

Välja WordPress tema

Det finns ett antal saker du ska tänka på när du ska välja WordPress tema:

  • Responsivt – det ska se snyggt ut när någon kollar på hemsidan via mobilen.
  • Bra support – vissa WordPress tema har bättre support än andra. Kolla deras supportsida på WordPress.
  • Hur många har laddat ner det? Är det få kan det vara ett tecken…
  • Vilket betyg har användarna gett temat? Ett lågt betyg betyder att du ska hålla dig borta.
  • Ekonomi – vill du spara pengar och välja ett gratis tema? Vill du satsa och betala för ett tema?
  • Ta en back-up av din blogg innan du byter tema.

Har du en favorit av alla WordPress teman? Tipsa oss gärna genom att lämna en kommentar! Vi fyller på listan mer fler snygga WordPress teman.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Fredrik Eriksson skriver:

    Genesis med ”Child theme ” från studiopress tycker jag alltid är nämnvärt även om det kostar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *