Topp 10 – Mest lästa blogginlägg i september

September -en ny månad med mängder av glada besökare på Starta-Blogg.se. Månadens mest lästa inlägg hade som mest 100 läsare samtidigt – när storbloggerskan Alexandra ”Kissie” Nilsson delade vårt blogginlägg med alla sina 39000 följare på Facebook. Nedan följer listan på våra mest lästa blogginlägg som publicerades i september.

lästa blogginlägg

Våra mest lästa blogginlägg i september

1. Kissies 5 bästa tips för att lyckas med bloggen

Blogginlägget om Kissies 5 bästa tips lästes av hela 2336 besökare under de fyra sista dagarna i september. I inlägget ger Kissie sina 5 bästa tips för att lyckas med sin blogg. Inte helt oväntat är de inte av de slätstrukna slaget, men bra är de!

2. Redigera bilder online med COOLA PicMonkey

Vår guide som visar hur enkelt man redigerar bilder i onlinverktyget PicMonkey lockade till sig många läsare. Med all rätta får jag säga – vi justerar alla våra bilder i PicMonkey.

3. TopVisible: Vill du gå en kurs i SEO, Adwords eller Analytics?

Intresset för att lära sig mer om Googles verktyg är stort. Jag kommer att delta på en av TopVisibles utbildningar, kommer du?

4. Analys av 16 parametrar för bättre sökoptimering

På Starta-Blogg.se får vi 75 % av alla våra besökare från Google. Således lockade vår analys av hur vi optimerar våra inlägg många läsare. Ta del av analysen, kanske du kan få lika många besökare från Google som vi om du följer tipsen!

5. 10 sociala medier som funkar/inte funkar för att få besökare

Vilka sociala medier funkar och vilka funkar inte för att få fler besökare till sin blogg enligt oss? Vi har verkligen provat alla och borde veta, eller hur?

6. Webbhotell test: Här är de snabbaste webbhotellen

Att ha ett snabbt webbhotell är viktigt och så pass intressant att blogginlägget kom bland de tio mest lästa denna månad.

7. Mina 10 bästa tips på hur jag tjänar pengar på min blogg

Intresset för artiklar om Starta-Blogg verkar stort. I detta inlägget delade jag med mig om de bästa sätten som jag har kunnat tjäna pengar med Starta-Blogg.se.

8. Aktuella erbjudande på webbhotell och domäner

Vår översikt om aktuella erbjudande på webbhotell och domäner lockade många läsare.

9. 8 svenska hashtags du inte får missa

Vårt inlägg om våra 8 favorit hashtaggar!

10. Återigen slår Starta-Blogg rekord i besökare och intäkter

Vår senaste månadsummering om hur många besökare vi har och hur mycket vi tjänar på bloggen.

 

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *