Video: Installera WordPress på webbhotell

Denna guide innehåller guider om hur man kommer igång med WordPress på olika webbhotell. Att installera WordPress och lägga upp sin WordPress-blogg är enkelt på de flesta webbhotell. Med hjälp av filmer och guider kan vi visa hur enkelt du startar en WordPress-blogg hos webbhotellen Inleed, Miss Hosting, Loopia, Simply.com, One.com, FS Data och Crystone.

Topp-5

Bäst webbhotell just nu

Installera WordPress

WordPress är en av de populäraste publiceringsverktygen för bloggare. Det är ett enkelt och lättanvänt verktyg som underlättar för bloggare och folk med hemsidor över hela världen.

De allra flesta webbhotell har stöd för WordPress och många erbjuder även One-Click-Installer vilket gör det extra enkelt att installera WordPress.

Lär dig installera WordPress hos följande webbhotell:

Installera WordPress – Miss Hosting

Miss Hosting gör det enkelt att installera WordPress. Om man inte vill titta på videon kan man följa denna guide istället.

Installera WordPress – Inleed

Den här guiden visar hur man installerar WordPress hos webbhotellet Inleed. Guiden är tydlig och pedagogisk.

Installera WordPress – Loopia

Loopia har en one-click-installer som låter dig installera WordPress på bara ett par minuter. Filmen nedan går igenom hur du installerar och aktiverar WordPress hos Loopia.

Installera WordPress – Simply.com

I den här videon visas hur man installerar WordPress hos Simply.com utan att använda One-Click-Installer. Läs mer om hur du installerar med One-Click-Installer här.

Installera WordPress – One.com

One.com jobbar mycket på enkelhet och användarvänlighet, något jag tycker syns i videon nedan. Det är enkelt att installera WordPress hos One.

Installera WordPress – FS Data

FS Data är det senaste i raden av webbhotell som har automatiserat installationen av WordPress. Nu för tiden krävs det i princip inga förkunskaper för att installera en applikation som WordPress. Klarar du av att trycka på en knapp – så klarar du av att installera WordPress. Vill du se hur du gör så kan du kolla guiden Så här installerar du enkelt WordPress hos FS Data.

Installera WordPress – Crystone

Att installera WordPress hos Crystone är enkelt. Webbhotellet Crystone använder sig av en one-click-installer av WordPress, vilket innebär att det endast krävs ett knapptryck för att få igång sin WordPress-blogg. Crystone har gjort en guide för sin one-click-installer som visar hur enkelt det är att använda den.

Topp-5

Bäst webbhotell just nu

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *