Webbhotell och domäner hos Loopia

Loopia är ett välkänt webbhotell som idag är ett av Sveriges alla största. De grundades redan 1999 och har sen dess inte bara blivit stort i Sverige utan även internationellt. Företaget är en del av branschledande Loopia Group som även är hem till hostingföretag som Websupport, Space2u, Crystone och Levonline.

Topp-5

Bäst webbhotell just nu

Loopia är ett stabilt företag med mycket kraft och muskler under huven – en trygghetsmarkör för många kunder.

Webbhotellspaket hos Loopia

Loopia erbjuder tre olika webbhotell-paket utformade för tre olika intressegrupper: Privat, för den mindre privata hemsidan eller bloggen; Företag, för den lite större hemsidan med lite fler besökare; och Företag Plus, för det stora företaget som kanske driver e-handel.

Låt oss titta närmare på de tre webbhotellpaketen och vad de erbjuder:

Funktioner Privat Företag Företag Plus
Webbutrymme 75 GB 150 GB 200 GB
Antal hemsidor Obegränsat Obegränsat Obegränsat
Loopia Sitebuilder Ja Ja Ja
1-klickinstallation Ja Ja Ja
E-postutrymme 75 GB 150 GB 200 GB
Windowshosting Nej Ja Ja
Support alla dagar Ja Ja Ja
Loopia Boosthosting Nej Ja Ja
UNIX-hosting Ja Ja Ja

Vilket webbhotellspaket ska du välja?

Dina behov bör styra vilket av ovanstående paket du väljer. Du kan som privatperson välja vilket som helst av de tre paketen och du kan som företagare också välja vilket som helst – namnen är alltså bara en vägledning från Loopias sida.

Privatpaketet har 75 GB lagringsutrymme inkluderat, det räcker för de allra flesta mindre hemsidor utan större problem. En WordPress-installation kräver ungefär 1 GB utrymme, vilket gör att det finns gott om utrymme att växa med Loopias allra minsta paket.

Med de två större paketen Företag och Företag Plus får du tillgång till Windows-hosting, då kan du använda ASP.NET – en plattform för att utveckla applikationer och dynamiska hemsidor. Alla paket har stöd för UNIX-hosting, ett operativsystem med stöd för PHP, Phyton, Perl och CGI.

Vilket paket du bör välja beror alltså på vilka behov du har för din hemsida. Om din hemsida kräver mer prestanda och har mycket trafik rekommenderar jag Företag eller Företag Plus, om du har en lite mindre hemsida rekommenderar jag Privat.

Domäner hos Loopia

Det finns ett stort urval av domäner hos Loopia. De kan erbjuda domännamn från många olika toppdomäner. Eller vad sägs om .se, .com, .nu, .eu, .me, .net, .org, .biz, .info, mobi, .name, .tv, .dk, .be, .pl, .at, .cc, .co.uk och.org.uk. Denna lista fortsätter förstås med en lång rad ytterligare toppdomäner, men det viktigaste för oss på den svenska marknaden är förstås att Loopia erbjuder prisvärda .se-domäner.

Omdöme

Loopia är ett webbhotell som värdesätter kvalitet och kundservice. De är inte det billigaste alternativet på marknaden, men de har många års erfarenhet i branschen vilket märks. Deras omdöme på Trustpilot är 4,5/5 vilket är alldeles utmärkt.

För den som är ute efter ett stabilt och tryggt webbhotell med goda kundomdömen och många tjänster i sitt utbud är Loopia ett bra val.

Loopia

Loopia

Loopia har ett stort utbud av hostingtjänster. De har bland annat webbhotell och VPS, stöd för publiceringsverktyg som WordPress, Loopia Sitebuilder och Joomla. Hos Loopia hittar du även specialanpassade lösningar för e-handel med WooCommerce eller Opencart. Du hittar de populäraste toppdomänerna och e-posttjänst.

Loopia har många år på nacken inom webbhotell och är en del av den Europaledande koncernen Loopia Group.

  • Tre olika webbhotell-paket
  • Toppdomäner: .se, .com, .nu och mycket mer
  • Användarvänlig Sitebuilder
  • 1-klickinstallation av WordPress
  • Lösningar för e-handel med WooCommerce, Loopia Sitebuilder eller Opencart
  • Support alla dagar i veckan över telefon, chatt eller e-post

Läs mer & Beställ

Topp-5

Bäst webbhotell just nu

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *