Webbhotell hos Websupport – Sveriges bästa webbhotell

Websupport, som tidigare gick under namnet Binero, är ett omtyckt webbhotell som är en del av Loopia Group. Loopia Group är en av de största hostingföretagen i Sverige och står bakom stora varumärken inom branschen som Loopia, Crystone och Space2u.

Topp-5

Bäst webbhotell just nu

Websupport, men då under namnet Binero, har blivit utsedd till Sveriges bästa webbhotell både under 2009 och 2010 av tidningen Internetworld.

Websupports webbhotellpaket

Under Loopia Group är Websupport en del av Europas största webbhotell med över 600 000 kunder från hela Europa.

Websupport arbetar mycket med service och tillgänglighet. Deras webbhotellpaket är lätta att förstå och om man skulle behöva hjälp finns deras support tillgänglig över telefon, chatt och mejl. Supporten är öppen 08 till 19 under vardagar och 10 till 15 under helger.

Vi på Starta-blogg.se har använt Websupport som webbhotell och har därför direkt erfarenhet av hur företaget arbetar med sina tjänster. För vår del har kundservice ibland tagit kontakt med oss i proaktivt syfte och när vi behövt hjälp har det alltid gått snabbt att få svar.

De flesta webbhotell är bra när allting fungerar, men det är när något inte fungerar som man kan sålla de riktigt bra webbhotellen. Där hittar vi websupport.

Låt oss nu titta närmare på Websupports webbhotell-paket:

Websupport Basic Standard Premium
Webbutrymme 50 GB 100 GB 200 GB
Antal hemsidor 10 50 Obegränsat
E-postadresser Obegränsat Obegränsat Obegränsat
1-klickinstallation Ja Ja Ja
E-postutrymme 75 GB 150 GB 200 GB
Windowshosting 50 GB 100 GB 200 GB
Daglig backup Ja Ja Ja
MySQL-databaser Obegränsat Obegränsat Obegränsat
Öppet köp 45 dagar 45 dagar 45 dagar
Support alla dagar Ja Ja Ja

För en mindre hemsida är Basic ett bra val. Webbutrymmet är tillräckligt stort så att verksamheten har lite plats att växa och alla de viktigaste funktionerna ingår. För den som har en välbesökt blogg eller hemsida passar Standard bättre med plats till upp till 50 hemsidor. För den som vill ha det bästa Websupport har att erbjuda finns Premium. Premium passar bra för en välbesökt e-handel eller större hemsida.

Websupport är långt ifrån det billigaste webbhotellet

Att vara Sveriges bästa webbhotell kostar såklart. Precis som med allt annat i livet kan man inte vara både bäst och billigast. Faktum är att service och personalkostnader är stora kostnader och därför är Websupport långt ifrån att vara det billigaste webbhotellet på marknaden.

Man ska dock komma ihåg att man får väldigt mycket trafik och lagringsutrymme när man skaffar webbhotell hos Websupport. WordPress är enkelt att installera på ett klick.

Om man är ute efter ett riktigt billigt alternativ rekommenderar vi Miss Hosting.

Egen domän och billiga domäner

Hos Websupport kan man skaffa en egen domän. Det har de vanligaste toppdomänerna och det är inte frågan om billiga domäner utan de går i linje med de flesta andra webbhotell i samma prisklass.

Du kan skaffa en egen domän på toppdomänerna: .se, .nu, .com, .net, .org, .biz, .info, .me, .mobi, .eu med flera hos Websupport.

Omdöme

Vi tycker att Websupport är ett modernt och bra webbhotell. Deras kunniga och trevliga support får dem verkligen att sticka ut, och alla kunder, oavsett webbhotellpaket, har tillgång till deras telefonsupport. Websupport har hela 45-dagars pengarna-tillbaka-garanti och du kan närsomhelst avsluta ett abonnemang och få tillbaka pengarna för återstående tid.

Websupport

Websupport

Websupport, tidigare Binero, är ett serviceinriktad webbhotell med tre olika webbhotellpaket – alla perfekta för WordPress. Websupport arbetar mycket med tydlighet och har många bra supportdokument på sin hemsida som kan hjälpa nybörjare och andra på traven.

 • Tre olika webbhotell-paket
 • Toppdomäner: .se, .com och .nu
 • Telefonsupport alla dagar i veckan
 • 1-klickinstallation av WordPress
 • En del av Loopia Group
Läs mer & Beställ
Topp-5

Bäst webbhotell just nu

Du gillar kanske också...

1 svar

 1. Binero skriver:

  Anledningen till att vi ibland fortfarande hänvisar till de tester vi vann är för att de slutade göras när vi vunnit två gånger.

  Vi har dock behållit den höga ambitionsnivå som gav oss segern två år i rad.

  MVH
  Christer
  Binero marknad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *