Webbhotell hos Crystone – bra för WordPress

Crystone är numera en del under varumärket Websupport.

Topp-5

Bäst webbhotell just nu

Crystone är ett webbhotell och hostingföretag som är del av Loopia Group. Loopia Group är ett av Europas ledande företag inom hosting. De står bland annat bakom populära webbhotell som Loopia, Websupport och Space2u.

Crystone erbjuder ett par olika webbhotellspaket. Ett standard-paket och ett paket för proffsen. Utöver det kan de erbjuda bra priser på domännamn från flera intressanta toppdomäner. Dessutom erbjuder de support över telefon, chatt och e-post.

Det är ett populärt webbhotell med över 15 000 kunder, främst på den svenska marknaden.

Webbhotellpaket hos Crystone

Crystone har två webbhotellspaket: Pro och Standard. Det som skiljer sig åt är bland annat den tillåtna trafiken och lagringsutrymmet. Propaketet har obegränsat med trafik och riktigt mycket lagring inkluderat. När webbhotell skriver att något är obegränsat är det ofta en sanning med modifikation. Obegränsat innebär i de allra flesta fall obegränsat – så länge det är inom rimliga gränser.

Crystone är överlag väldigt generösa med trafik och utrymme. Standardpaketet har 250 GB lagring och 5000 GB trafik inkluderat. Ett av marknadens mer generösa standardpaket! Pro har 500 GB utrymme och obegränsad trafik. Domänerna är obegränsade i båda paketen.

WordPress installeras på ett klick via Crystones användarvänliga kontrollpanel.

Funktioner Standard Pro
Utrymme 250 GB 500 GB
Trafik 5000 GB Obegränsat
MSSQL 3 5
1-klickinstallation Ja Ja
Antal domäner Obegränsat Obegränsat
Filgräns 100 000 200 00
Daglig backup Ja Ja
Support alla dagar Ja Ja

Premium-paket från Crystone

Crystones webbhotellpaket är premiumpaket. Det innebär att deras tjänster har lite vassare specifikationer än andra webbhotell. Deras paket passar alltså utmärkt för den som kräver det där lilla extra när det kommer till webbhosting.

Både paketet Standard och Pro passar bra för företag, och har även tillräckligt med utrymme för e-handel. I paketet Pro ingår dessutom flera avancerade funktioner som tar din upplevelse till nästa nivå.

DNS hos Crystone

Förutom sina två webbhotell-paket så erbjuder Crystone även ett Crystone DNS. Med Crystone DNS ingår avancerad DNS-hantering, obegränsat med domäner, obegränsad vidarebefordran av e-post och en användarvänlig kontrollpanel.

Domäner

Hos Crystone hittar man alla de mest populära toppdomänerna. .se, .nu, .org och .com finns självklart. De har även ett stort utbud av lite smalare domäner, men utbudet är något begränsat om man jämför med vissa andra webbhotell.

Prismässigt ligger Crystone i mittenfältet när det kommer till domäner.

Omdöme

Crystone är ett bra webbhotell för den som som behöver mycket lagring och mycket trafik. De har endast två webbhotellpaket, men båda har bra specifikationer som räcker långt – särskilt om man har en lite större hemsida.

Om man ska starta sin allra första hemsida, och inte har mycket kunskap inom ämnet, kan det vara bra att vända sig till ett webbhotell som Miss Hosting istället.

Crystone

Crystone är ett svensk webbhotell som ingår i Loopia Group. Crystone erbjuder ett kraftfullt webbhotell med vassa specifikationer och tillgänglig support – självklart på svenska. Deras webbhotell passar särskilt bra för företag, men deras paket Standard kan även passa privatpersoner med lite högre krav.

  • Två olika webbhotellpaket
  • Toppdomäner som .se, .com och .nu
  • 1-klickinstallation av WordPress
  • Telefonsupport
Läs mer & Beställ

 

Topp-5

Bäst webbhotell just nu

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *