Space2u – webbhotell med norrländsk touch

Space2u är det lokala driftföretaget från Kramfors. De har varit aktiva sen 1998 och är idag en del av Loopia Group – ett av de ledande företagen inom webbhosting i Europa. Loopia Group här även webbhotell och hostingföretag som Loopia, Crystone och Websupport i sin arsenal.

Topp-5

Bäst webbhotell just nu

Space2u har sina datacenter i hemorten Kramfors och arbetar miljömedvetet och hållbart med lokal energi från Norrlands älvar.

Space2u webbhotellspaket

För dig som vill publicera din första webbsajt, eller om du har ett mindre företag som vill publicera en enkel webbsajt, är webbhotellspaket ett bra val. Det är kostnadseffektivt och ett fullgott alternativ så länge inte hemsidan är verksamhetskritisk. Om man vill ha en mer avancerad lösning bör man titta på till exempel dedikerad server eller VPS.

Space2u erbjuder fyra olika webbhotellpaket med utrymme från 10 upp till obegränsat med webbplatser. Vilket paket som passar just din verksamhet beror på vad du är ute efter. Basic, som är det minsta paketet, är ett bra val för en enklare hemsida som inte kräver så mycket utrymme. Standard, Pro och Premium erbjuder mer kapacitet och fler avancerade tjänster.

Vi tittar närmare på skillnaderna mellan de olika paketen i tabellerna nedan:

 Webbhotell – valmöjligheter 

Space2u Basic Standard Pro Premium
Webbutrymme 5 GB 12,5 GB 25 GB 50 GB
E-postutrymme 5 GB 12,5 GB 25 GB 50 GB
Antal hemsidor 10 25 50 100
Trafik 50 GB 100 GB 200 GB 400 GB
E-postkonton 10 25 GB 50 GB 100 GB
MS SQL-databaser 1 2 5 7
Support alla dagar Ja Ja Ja Ja

Support och kundtjänst

Space2u har telefonsupport mellan 08.00-19.00 på vardagar och 10.00-14.00 på helger. Man kan dessutom mejla. De erbjuder även ett stort supportcenter med frågor och svar, guider och annan hjälp som kan tänkas behövas.

Domännamn hos Space2u

Space2u erbjuder domännamn från toppdomäner som .se, .net, .org, .info, .biz och .nu. Det finns webbhotell som erbjuder betydligt fler toppdomäner, men Space2u har ringat in de allra populäraste.

Omdöme

Space2u erbjuder ett bra webbhotell med gedigna tjänster. Deras färdiga webbhotellpaket ligger i mellanskiktet prismässigt. De har inte absolut bäst specifikationer, men inte heller de sämsta. Det som främst talar för Space2u är den lokala anknytningen och att de har rötterna, och sin verksamhet, kvar i kramfors i Norrland.

Om man tittar på de omdömen Space2u har fått av sina kunder är de utan tvekan nöjda. Hos Trustpilot har företaget 4,8 i snittbetyg av totalt 5 – vilket är Utmärkt. Kunder lyfter fram den snabba och duktiga supporten och de pålitliga tjänsterna. Många av deras kunder har använt Space2u sen företaget startade under 90-talet, vilket säger den del om deras tjänster.

Om man letar efter ett webbhotell för första gången, och ska starta sin allra första hemsida eller blogg, rekommenderar vi Miss Hosting.

Space2u

Space2u

Ett norrländskt webbhotell med färdiga webbhotellpaket – det är Space2u. Space2u har fyra olika paket för mellan 10 till obegränsat med webbplatser. Basic passar för en enklare hemsida och Premium passar mer avancerade hemsidor med högre krav.

  • Fyra webbhotellpaket
  • Telefonsupport alla dagar
  • En del av Loopia Group
  • Serverhallar i Norrland
Topp-5

Bäst webbhotell just nu

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *