Simply.com

Simply.com är ett webbhotell med rötterna i Danmark. De har tidigare gått under namnet UnoEuro, men bytte under första halvan av 2020 namn till Simply.com för att kunna nå ut bättre internationellt. Och visst är Simply.com ett internationellt webbhotell – de når inte bara ut till kunder i Sverige och Danmark utan är även aktiva på andra europeiska marknader. 

Topp-5

Bäst webbhotell just nu

Simply.com erbjuder webbhotell, de har fyra olika paket skräddarsydda efter olika tänkta användare, domäner, WordPress-hsoting och WooCommerce-hosting. I alla paket ingår 1-klicksinstallation av bland annat WordPress och Joomla och 14 dagars öppet köp om man inte skulle vara nöjd. 

Webbhotellpaket hos Simply.com

I Simply.coms utbud finns fem olika färdiga webbhotellpaket: Basic Suite, Standard Suite, Pro Suite och Enterprise Suite. De olika paketen är anpassade efter olika användningsområden. Basic Suite passar till exempel utmärkt för den lite mindre hemsidan – kanske är det den första hemsidan man privat att publicera. Medan Enterprise Suite är anpassat efter företag med högre krav på sitt webbhotell. 

I alla paket ingår obegränsat med bandbredd, e-postkonton och plats till MySQL-databser. Det som främst skiljer paketen åt är webblagringsutrymme, CPU-kärnor, minne och supportnivå. Till skillnad från många andra webbhotell erbjuder inte Simply.com samma nivå av support till alla sina kunder. Endast kunder som köpt ett av de två sötare paketen får nämligen tillgång till telefonsupport. 

Simply.com Basic Suite Standard Suite Pro Suite Enterprise Suite
Webbutrymme 10 GB 20 GB 100 GB 200 GB
Bandbredd Obegränsat Obegränsat Obegränsat Obegränsat
E-postkonton Obegränsat Obegränsat Obegränsat Obegränsat
1-klickinstallation Ja Ja Ja Ja
CPU-kärnor 1 2 3 4
Minne 512 MB 1024 MB 1536 MB 2048 MB
Telefonsupport Nej Nej Ja Ja

Vilket webbhotell ska jag välja? 

Vilket paket hos Simply.com som passar dig bäst beror på dina behov. Om du har en mindre hemsida, eller vill prova på att bygga och publicera en hemsida för första gången, rekommenderar vi Basic Suite. I Basic Suite ingår 10 GB webbutrymme vilket tar en ganska långt, särskilt om man bara har en hemsida på webbhotellet.

Simply.coms populäraste val är Standard Suite. Med Standard Suite får man lite mer för sina pengar. Då ingår 20 GB webblagring, stöd för 5 MySQL-databaser och mer minne – helt enkelt lite bättre specifikationer. 

Se över dina behov och vad Simply.coms olika paket kan erbjuda och välj det paket som passar din hemsida bäst. Om du skulle ångra dig har Simply.com alltid 14 dagars öppet köp – det är alltid bra att veta. 

Domäner

Simply.com har ett stort utbud av toppdomäner och domäner. De har populära val som .se, .eu och .com, men även internationellt och mer specifika alternativ. Den populära .se-domänen finns ofta till kampanjpris hos Simply.com. 

Om du har många domäner har Simply.com en praktiskt kontrollpanel som ger dig en snabb överblick över alla domäner. DNS-paket ingår vid köp av domäner, och din registrering går igenom genast – alla tider på dygnet. 

Omdöme

Simply.com är ett mycket omtyckt webbhotell bland sina kunder. Hos Trustpilot har företaget 4,9 i snittbetyg av 5, vilket är ett nästan helt perfekt resultat. Servicen lyfts särskilt fram bland recensionerna. 

Vi tycker att Simply.com erbjuder bra tjänster – både för mindre hemsidor och den som kräver lite mer. Prismässigt ligger de i det lägre skiktet, och de har återkommande bra erbjudanden för nya kunder under första året. Se dock till att hålla koll på vad ditt webbhotell kommer kosta när du förnyar det efter första året – då blir det nämligen en aning dyrare. 

Simply

Simply.com

Populära Simply.com har ett stort utbud av webbhotell för alla storlekar. De erbjuder 1-klicksinstallation av WordPress, Joomla, Drupal och Prestashop. I alla paket ingår obegränsad bandbredd och obegränsat antal e-postkonton. Värt att notera är att telefonsupport endast finns för de två största webbhotellpaketen. 

  • Fyra webbhotellpaket
  • 1-klicksinstallation av WordPress
  • Återkommande erbjudanden och rabatter
  • Daglig backup

Läs mer & Beställ

Topp-5

Bäst webbhotell just nu

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *