FS Data webbhotell, serverdrift och domäner

FS Data är ett av Sveriges äldsta webbhotell som startade sin verksamhet redan 1997. Företaget var länge familjeägt men är idag en del av Miss Group. Miss Group har även hand om varumärken inom hosting som Miss Hosting, Stablehost och Ballou.

Topp-5

Bäst webbhotell just nu

Målsättningen för FS Data är att leverera driftsäkra och snabba tjänster på ett miljövänligt sätt. De erbjuder webbhotell, men även mer avancerade tjänster som dedikerad server, VPS och Colocation.

FS Data webbhotell – kvalitét framför kvantitet

FS Data erbjuder tre olika webbhotellspaket. Utrymmet och den tillåtna trafiken är det som framför allt skiljer paketen åt. Webbhotellpaketen heter Premium, Pro och Platinum. Det minsta paketet, Premium, har ett diskutrymme på 20 GB och det störta paketet, Platinum, har ett diskutrymme på 200 GB. Alla paket har obegränsat med e-postkonton, stöd för WordPress, Drupal och Magento, 1-klicksinstallationer, cPanel som kontrollpanel och tillgång till telefonsupport. Endast Platinum har tillgång till FS datas VIP Support, det vill säga en dedikerad tekniker.

Låt oss titta närmare på hur de tre paketen skiljer sig åt:

FS Data Premium Pro Platinum
Webbutrymme 20 GB 40 GB 200 GB
Gratis domän Ja Ja Ja
Sitebuilder Ja Ja Ja
1-klickinstallation Ja Ja Ja
E-postutrymme 20 GB 40 GB 200 GB
E-postkonton Obegränsat Obegränsat Obegränsat
CPU 2 3 4
MySQL 10 50 100
Trafik 300 GB 600 GB 3000 GB
Telefonsupport Ja Ja Ja
VIP Support Nej Nej Ja

FS Data domäner

FS Data kan erbjuda domännamn från en lång rad av toppdomäner. Bland annat .se, .nu och .com. Priserna ligger i linje med många andra hostingtjänster, och DNS-paket ingår gratis.

Serverdrift för proffsen

FS Data kan för de populära bloggarna och hemsidorna erbjuda virtuella servrar, dedikerade servrar och Colocation. Det innebär att man kan få en egen server och slipper dela den med massa andra hemsidor, vilket har positiv inverkan på hastigheten.

Colocation är en tjänst för dig som redan har en egen server. Då erbjuder FS Data plats för den servern i deras serverhall i Göteborg. FS Data arbetar med moderna lokaler som håller en hög standard när det kommer till driftsäkerhet, säkerhetssystem och miljö.

Colocation innebär att man har full kontroll över sin egen server, men slipper tänka på platsen den befinner sig på.

Omdöme

Oavsett vad du är ute efter så har FS Data tveklöst ett brett sortiment som kan motsvara ditt behov. De ligger lite högre prismässigt än de absolut billigaste alternativen på marknaden som till exempel Miss Hosting.

FS Data arbetar aktivt med att erbjuda miljövänliga och hållbara tjänster, och deras serverhallar ligger centralt i Göteborg.

Om man tittar på FS Datas omdömen på Trustpilot ligger de högt, 4,4/5 i snitt. De nöjda kunderna lyfter bland annat fram supporten och den trevliga personalen.

FS Data

FS Data

FS Data har många års erfarenhet och erbjuder en lång rad av tjänster inom hosting. Deras webbhotellpaket kommer med 1-klicksinstallation av WordPress och telefonsupport som finns tillgänglig alla dagar.

För den som är ute efter mer avancerade alternativ har FS Data dedikerad server, VPS och Colocation i sitt utbud.

  • Tre olika webbhotellpaket
  • 1-klickinstallation av WordPress
  • Telefonsupport för alla kunder
  • Regelbundna rabatter och erbjudanden till nya kunder

Läs mer & Beställ

Topp-5

Bäst webbhotell just nu

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *