30 sökmotoroptimeringsverktyg för bättre SEO

Jaroslaw Szymczak har många järn i elden och radar hela tiden upp nya projekt. Ett av hans senaste onlineprojekt är en hemsida med mer än 30 små SEO-verktyg. Du kan med hjälp av dessa verktyg optimera din webbplats för att komma högre upp i Google sökresultat.

Lästips: Sökoptimering – 42 tips för att snabbt öka trafiken från Google

Vad är sökmotoroptimering?

Sökoptimering handlar om att öka sin sajts synlighet på Google. Kort sagt; din sajt ska komma upp i sökresultatet när någon söker efter det din sajt handlar om.

Enkel optimering av en hemsida behöver inte vara svårt. Vi har tidigare skrivit flera artiklar som kan hjälpa en nybörjare att komma igång med sin sökoptimering.

Sökmotoroptimeringsverktyg för bra SEO

sokmotoroptimering.gratis (2016-11-03: Sajten är nedlagd) finns en rad små verktyg som kan hjälpa dig att sökoptimera din webbplats. De krävs en viss grundläggande SEO-kunskap för att använda dessa sökmotoroptimeringsverktyg.

Sajten är enkel att använda och det krävs ingen registrering för att komma igång.

En bra start kan vara att testa sin sajt genom att göra en SEO rapport. Den går igenom din webbsida och kontrollerar att du optimerat den på ett korrekt sätt.  Din sajt graderas sedan mellan 0-100 % utifrån hur väl den uppfyller en rad grundläggande SEO-parametrar.

Utöver SEO-rapporten finns en rad små SEO-verktyg som kan hjälpa dig i ditt arbete med din sajt.

sökmotoroptimeringsverktyg

Testar du dig fram, kommer du snart att hitta vilka av SEO-verktygen som kan hjälpa dig i ditt arbete med din webbsajt.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *