SEO utbildning Malmö som fördubblade min organiska trafik

SEO utbildning Malmö. I förra veckan var jag på SEO-kurs anpassad för WordPress hos TopVisible i Malmö. Kursen var en riktigt bra halvdags utbildning i sökoptimering med tydlig inriktning på Google och WordPress. Under halvdagen byggdes en god förståelse för hur man kan jobba för att öka sin synlighet på Google med hjälp av sökoptimering.

** Effekterna av metoderna jag lärde mig har haft en betydande effekt på antalet besökare till min webbplats. Besökarantalet nästan fördubblades, läs mer i min besöksrapport från januari.

SEO utbildning Malmö TopVisible

TopVisibles SEO-kurs för WordPress är den första av två kursen. Den första delen fokuserar på on-page optimering medan den andra delen fokuserar på hur man kan jobba för att få länkar till sin webbplats. Både delarna är väsentliga för att öka en sajts synlighet i sökmotorerna.

Grundläggande SEO-moment

Utbildningen bestod av tre huvudsakliga moment, 1) Förstå vad man vill synas för 2) Tala om för Google vad man vill synas på och 3) Se till att man rankar så bra som möjligt på det. SEO-kursen hade ett tydligt fokus på att vara tillämpbar och det var flera praktiska moment där respektive kursdeltagare kunde jobba med sin egen WordPressajt.

seo utbildning malmö kursdeltagare

I kursen SEO för WordPress hade vi flera moment där vi jobbade praktiskt med våra egna sajter. Foto credit: TopVisible

Under dagen gick vi igenom flertalet värdefulla verktyg som kan användas i arbetet med att sökoptimera sin webbsida såsom Google Keyword Planner, WordPress och Yoast SEO-plugin för WordPress.

Vad tyckte jag om SEO utbildningen i Malmö?

Ett stort plus måste jag ge till kursledaren Linus Larsson, som på ett pedagogiskt sätt lyckades täcka ett omfattande område på ett både begripligt och överskådligt sätt.

Förkunskapen bland kursdeltagarna vad blandade, men kursen var anpassad så att det inte skulle krävas någon förkunskap om sökmotoroptimering. Samtidigt måste jag säga att det även var grymt bra för mig, som redan kan en del att delta. Under dagen fylldes ett par av mina kunskapsluckor samtidigt som jag fick bekräftat att jag jobbar på rätt sätt inom andra områden.

Ett stort plus måste jag ge till kursledaren Linus Larsson, som på ett pedagogiskt sätt lyckades täcka ett omfattande område på ett både begripligt och överskådligt sätt.

Det var värdefullt att kunna diskutera och få input på det jag jobbar med, samtidigt var det nästan minst lika spännande och lärorikt att diskutera de andra kursdeltagarnas webbplatser och höra spännande case kring sökoptimering som TopVisible jobbat med.

Rekommenderar er utbildningen

Jag skulle definitivt rekommendera kursen till de som snabbt vill komma på banan och få en grundläggande förståelse för hur man kan jobba med synlighet i sökmotorer som Google, Bing och Yahoo. Jag måste också säga att jag är synnerligen spänd på innehållet i steg 2 av SEO-kursen där de behandlar länkbygge.

Kurser i sökmotoroptimering i Malmö

TopVisible erbjuder en handfull kurser inom sökmotoroptimering i Malmö. En nyhet är att de börjat med distansutbildningar också.

Bland SEO-kurserna TopVisible erbjuder finns bland annat:

  • SEO-kurs för WordPress Malmö
  • Teknisk SEO-kurs Malmö
  • Länkbygge Malmö
  • SEO-kurs Stockholm

Jag har tidigare skrivit om TopVisibles SEO-kurser och på Topvisibles hemsida kan du hitta mer information även om den specifika utbildningen jag gick, SEO-kurs för WordPress.

Jag kan varmt rekommendera att gå en SEO utbildning i Malmö.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *