Just nu bara 15 kronor för .se-domäner

Se-domäner för 15 kronor och mer än halva priset på webbhotell. I vanlig ordning är december en månad med extremt många bra erbjudande för oss som vill skapa hemsidor på nätet.

Topp-5

Bäst webbhotell just nu

Binero erbjuder .se-domäner för 15 kronor

Binero kör precis som förra året vid denna tiden en sannslös rabatt på .se-domäner samt .nu-domäner. Du betalar endast 15 kronor per domännamn du köper. Domännamn på toppdomänen .nu brukar det finnas kampanjer för ett par gånger per år, men att få tag i domännamn på toppdomänen .se för 15 kronor är mycket ovanligt, så se till att passa på.

För egen del köpte jag ett tjugotal domännamn förra året, varav ett sålde jag för 1000 kronor, några har jag använt och byggt sidor på, medans en del hittade jag inget användningsområde för och kommer inte förnya domännamnen.

Nu kommer jag på nytt att köpa på mig ett dussin domännamn inför 2015.

binero se-domäner

Bineros fina erbjudande just nu.

Binero erbjuder webbhotell för halva priset

Inte nog med Bineros kampanj på domännamn, de har även halva priset på sitt webbhotell hela första året om du blir kund nu. Dessutom slipper du just nu att betala deras startavgift. Det är ett riktigt bra erbjudande, speciellt med tanke på att Binero är relativt restriktiva med att erbjuda rabatter på sina webbhotell.

Starta-Blogg.se ligger på Binero och vi är mycket nöjda.

Övriga erbjudande i december

Inleed fortsätter med sitt fina webbhotellspaket för 29 kronor, vilket faktiskt är deras pris även för år 2. Inleed är det webbhotellet med absolut bäst priser i det långa loppet, vilket syns i vår prisjämförelse Så mycket kostar din egen hemsida.

Loopia har också schyssta erbjudande just nu. De erbjuder bland annat domännamn på toppdomänen .nu för 19 kronor. Dessutom erbjuder de webbhotell just nu för bara 59 kronor per månad.

Topp-5

Bäst webbhotell just nu

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *