27 sätt att driva trafik – Nextscript sociala medier

Ok, del 6 i 27 sätt att driva trafik till din sida på minde än 4 minuter.  Som jag nämnt tidigare så är sociala medier ytterst viktigt för att få fler besökare till din sida, men det kan vara en tidskrävande process att själv sprida alla sina inlägg på flera sociala medier. Vad skulle du tycka om att allt du skriver på din blogg eller hemsida automatiskt postas på till exempel facebook eller twitter? Ganska bra va? Nextscript är ett smart plugin för WordPress som gör exakt det!

nextscript

nextscript

NextScript – kraftfullt sätt att driva trafik 

I denna del kommer vi få igenom ett av de mest kraftfullt sätt att driva trafik till din sida, nämligen att posta alla dina inlägg på Facebook. Jag antar att du redan satt upp din egen facebook-page som jag tipsade om i del 2 och jag hoppas att du har en egen WordPress-blogg – för det är nämligen en plugin som bara fungerar för WordPress.

Dagens sätt att driva trafik till din sida:

Steg 1. Installera NextScript tillägget på din WordPress-blogg. Det är ett finurligt tillägg som kan konfigureras till att automatiskt posta dina inlägg på ett tjugotal sociala medier.

Steg 2.  Följ denna guide för att koppla din Facebookpage till din WordPress-blogg så att dina inlägg postas automatiskt på Facebook.

Steg 3. Testa och se om det funkar!

Du kan själv konfigurera hur inlägget ska postas på Facebook, ett bra sätt är att ställa in så att plugin postar rubrik, bild samt ingressen av texten – då lockar det lättast läsare på Facebook.

Guiden: 27 sätt att driva trafik på mindre än 4 minuter

Detta var den sjätte delen i guiden och här hittar du nästa del i  27 sätt att driva trafik till din sida på mindre än 4 minuter. Tipsen är utformade så att de ska vara lätta att utföra på kort tid, vilket passar bloggaren som hellre fokuserar på innehållet än allt runt omkring. I dagens del så fokuserade vi på att få igång Nextscript och driva trafik med Nextscript.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *