Blogfame – Nu 50 kronor bonus!

Blogfame är en ny superbra tjänst för alla bloggare som vill ha en snygg och proffsig blogg och samtidigt tjäna pengar. Med Bloggfame får du möjlighet att använda bilder från klädföretag och tipsa dina bloggläsare om plagg. När bloggläsaren köper något av det du tipsat om tjänar du pengar.

Det är extremt enkelt att komma igång, det är helt gratis och så fort du kommit upp i 500 kronor betalas det ut till ditt konto. Låter det för bra för att vara sant? Här är några fler fördelar.

Fördelar med Blogfame

+ Extremt enkelt att använda

+ Du får 50 kronor i registreringsbonus genom denna länk

+ Fotokollagen blir supersnygga

+ Det går att tjäna pengar omgående

+ Många av de stora märkena finns med, till exempel Nelly, Nike, Zalando och Bubbleroom

Blogfame – enkelt att använda

Hos affiliatenätverken är det en tidkrävande process att ansöka till olika affiliateprogram. Förutom att det tar tid så är det inte alltid så lätt att förstå hur man ska göra. Nya utmanare som Blogfame slår affiliatenätverken med hästlängder när det gäller användarvänlighet och funktion. Det påminner nästan om när Apple revolutionerade telefonerna med IPhone – så hopplöst efter känns många av affiliatenätverken. Kör igång med Blogfame så kommer du att märka hur enkelt det är.

Blogfame – så kommer du igång

Det är roligt att tipsa om kläder och liknande på sin blogg och du kan tjäna pengar på det. Börja med att gå till Blogfame och registrera dig. Det är helt gratis och du behöver inte göra något mer än att fylla i din epost adress och bloggadress.

1. Registera dig på Blogfame

blogfame registrera sig

1a. Börja med att klicka på Registrera dig nu! och fyll i din epost adress och bloggadress.

När du registrerat dig får du epost skickad till mailadressen du uppgett. Du måste bekräfta att du fått epost-meddelandet genom att klicka på länken i mailet. Hittar du inte mailet i din inkorg så kolla i din skräppost –  det hamnar där ibland.

2. Posta rabattkoder, länkar eller fotokollage på din blogg och börja tjäna pengar.

inloggad på blogfame

2a. Inloggad på Blogfame har du alla menyer till vänster. Du kan se posta annonser, länkar, rabattkoder eller fotokollage.

3. Skapa fotokollage med Bloggfame

skapa kollage med Blogfame

3a. Skapa kollage med Blogfame enkelt. Du drar bara bilderna du vill ha, väljer symboler och skriver texter.

4. Klicka på Skapa bild och om du vill välj din egen länktext för produkterna. Kopiera HTML-koden som skapas och klistra in på din blogg.

Nu är det bara och vänta på att pengarna börja trilla in på ditt konto eller att skapa ännu ett snyggt kollage.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *