Sverigehäftet – få ännu mer rabatt och tjäna pengar

Sverigehäftet skickas ut till 9 miljoner svenska hushåll varje månad. Annonserna varierar från prenumerationer på tvivelaktiga naturläkemedel till rabattkoder för välkända internetbutiker.  Innan internet var denna typ av häfte riktigt heta, men i och med internet har marknadsföringen övergått till online.

Sverigehäftet

Sverigehäftet

Annonsörerna i Sverigehäftet finns online

Jag roade mig därför att kolla hur många av företagen som fanns i Sverigehäftet som också erbjuder affiliateprogram. Det visade sig vara flera av företagen i Sverigehäftet som har affiliateprogram.  Med dessa affiliateprogram kan du tjäna pengar på att få folk att köpa saker och du får provision.

Köper folk verkligen från Sverigehäftet?

Den spontana frågan är ju om någon verkligen använder de portofria talongerna i Sverigehäftet och köper något? Det lika spontana svaret är ja. Annars hade inte företaget bakom Sverigehäftet kunnat fortsätta.  Men du kan dra nytta av att dessa företagen syns och är kända varumärken. Hur då? Jo genom att registrera dig på affiliatenätverk som ger dig tillgång till rabattkoder och reklammaterial. När folk sedan köper varor via din länk eller med hjälp av din rabattkod så tjänar du provision.

Du får rabatt och kan tjäna egna pengar

Många affiliateprogram tillåter dessutom att man handlar via sina egna affiliatelänkar. Så istället för att beställa via Sverigehäftet kan du sätta upp egna länkar på din blogg och beställa från dem.  Det innebär att du i får 10 – 20 % tillbaka i pengar varje gång du handlar via dina affiliatelänkar.

Ge ut rabattkoder och tjäna pengar på det

En annan orsak till varför det är intressant att registrera sig på affiliatenätverk är rabattkoderna. Affiliatenätverken administrerar nästan alla rabattkoder som ni kanske sett att någon bloggare tipsat om. Genom att själv vara registrerade så kan du hålla koll på vilka aktuella rabattkoder som finns och dessutom få provision när du använder dem.

Tänk dig att du bygger ett Sverigehäfte online och lyckas konvertera besökarna. Det vill säga få dem att bli kunder.  Provisionen tickar på ganska snabbt då. En annan strategi kan vara att bara annonsera för vissa företag och ge ut rabattkoder. När någon använder din rabattkod får du provision.

Företag i Sverigehäftet som har annonser för din blogg

Här är några av de företagen som annonserar i Sverigehäftet som också erbjuder affiliateprogram så du kan börja tjäna pengar. Registrera dig gratis och börja kolla in vilka annonsörer och rabattkoder det finns.

Bonprix Tradedoubler

Zolando Zanox

FUJI direkt CJ affiliate

Nordicink Adtraction

Illustrerad Vetenskap Adtraction

Shai TradeTracker

Thorn Adtraction

Vitalas Double.net

Tono Euroads

Sköna hem Adtraction

Lycka till och se till att tjäna dina egna pengar istället för att föda Sverigehäftet.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *