Stor rabatt på webbhotell och domäner just nu !

Denna månad bjuds vi på stor rabatt på webbhotell och domäner. Det kan rent av vara den bästa reamånaden hittills och det gäller att passa på innan månaden tar slut. Troligtvis är det bara på sommaren vi får se så stora rabatter på webbhotell.

Topp-5

Bäst webbhotell just nu

Rabatt på webbhotell och domäner

One.com erbjuder gratis webbhotell och domän under första året, du betalar endast deras vanliga uppläggningsavgift. Detta är nog det bästa erbjudande som jag sett sedan jag började bevaka priserna på webbhotell på denna blogg.

City Network erbjuder också rejäl rabatt på webbhotell denna månad. För endast 5 kronor får du deras webbhotellspaket i ett helt år! Det är ett av marknadens bästa webbhotellspaket med 5000 GB trafik och 250 GB lagringsutrymme.

Dessutom kan du få .nu domäner hos City Network med stor rabatt – du betalar bara 10 kronor styck.

Crystone har denna månad 85 % rabatt på webbhotell och du betalar endast 10 kronor/månad.  När det gäller .se-domäner så är Crystone billigast just nu med 59 kronor.

Loopia har denna månad rabatt på sitt webbhotell, du betalar bara 59 kronor/månad. Hos Loopia får du även en Adwordskupong värd flera hundra kronor på köpet.
teringar.

Topp-5

Bäst webbhotell just nu

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *