Recension av e-boken Tjäna pengar på din blogg!

Går det att tjäna pengar på att blogga? Absolut säger Tommy K Johansson. Sedan 2010 är bloggandet hans heltidsarbete. Han har ett eget kontor och jobbar i regel vanliga arbetsdagar precis som vem som helst.

Tommy säger  ”att om han kan livnära sig på att blogga, kan naturligtvis vem som helst tjäna pengar på att blogga”. Kanske inte som heltidsbloggare, men ett par tusenlappar i månaden borde du kunna dra in.

För ungefär hundra kronor kan du beställa E-boken Tjäna pengar på din blogg.

Vem som helst kan tjäna pengar

Att tjäna pengar på att blogga är ingen magi enligt Tommy, men det är heller ingen lätt sak. Tekniskt och praktiskt kan i princip vem som helst börja tjäna pengar, men det som krävs är tid, engagemang och ett kontinuerligt arbete med bloggen.

Bra e-bok om du vill komma igång och tjäna pengar på din blogg!

Har du någon gång funderat på om just du skulle kunna tjäna pengar på din blogg? I boken lyfts precis den här frågan. Går det att tjäna pengar med alla typer av bloggar? Vad krävs och hur kommer jag igång?

Bra e-bok om du vill komma igång och tjäna pengar på din blogg

E-boken Tjäna pengar på din blogg är en bra bok och Tommy är en utmärkt pedagog som förklarar allt på ett sätt som gör det enkelt att förstå. Han har även skrivit boken Skriva för bloggar.

Med den erfarenheten som Tommy K Johansson har som proffsbloggare är han naturligtvis helt rätt person att skriva den här boken. Hans kunskap och förståelse i ämnet märks tydligt samtidigt som det märks att det inte var länge sedan han själv satt i samma situation och frågade sig: Hur ska jag göra för att tjäna pengar på min blogg? Det är en hög igenkänningsgrad om de frågor och problem man har när man börjar försöka tjäna pengar på sin blogg.

Jag kan varmt rekommendera boken till dig som funderar på om du kan tjäna pengar på din blogg eller till dig som vill tjäna pengar på din blogg. Boken är på en grundläggande nivå och går igenom flertalet metoder att tjäna pengar på sin blogg.

Har du redan tjänat en del pengar på din blogg, kan boken vara bra för att komplettera din grund. Men jag tror boken främst är lämplig för de som ska eller precis börjat tjäna pengar på sin blogg.

Kapitelöversikt e-boken Tjäna pengar på din blogg

 1. Går det att tjäna pengar på alla sorters bloggar?
 2. Välja ett ämne att blogga om
 3. Att bli framgångsrik kräver tålamod, engagemang och hårt arbete
 4. Företag eller privatperson?
 5. Olika sätt att tjäna pengar på
 6. Google AdSense fixar annonserna helt automatiskt
 7. Få betalt för att blogga om produkter och tjänster
 8. Affiliatenätverk – vad är det för något?
 9. Så tjänar du mer pengar som affiliate
 10. Tjäna pengar på att göra videoklipp
 11. Sälja annonser på bloggen själv
 12. Få läsare att sponsra med pengar
 13. Skriv och sälj e-böcker om ditt ämne
 14. Tjäna pengar på att sälja den här e-boken!
 15. Avslutning – Du kan tjäna pengar på din blogg
 16. Läs mer på webben: Bra artiklar!

ebok tjäna pengar på din blogg

Mer information om hur du beställer Tjäna pengar på att blogga.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *