En bok som alla bloggare borde läsa

en bok bloggare borde läsa

Recension av Skriva för Bloggar – Så lyckas du med din blogg av Tommy K Johansson

Väntar du på det stora genomslaget för din blogg? Får du inga kommentarer på din blogg? Eller har du helt enkelt inte den rätta inspirationen för att blogga flera gånger varje dag? Kanske är det bara dina metoder det är fel på? Vad skulle hända om du läste heltidsbloggare Tommy K Johanssons bok Skriva för Bloggar – Så lyckas du med din blogg? Efter att själv ha läst boken är jag övertygad att boken definitivt kan ge de flesta en ordentlig bloggboost och överkomma några av de vanligaste bloggbekymren.

En bok som hjälper dig lyfta ditt bloggande

I helgen läste jag e-boken Skriva för Bloggar – Så lyckas du med din blogg av Tommy K Johansson. Det är en lättläst och intressant bok för oss bloggare. Tommy har själv bloggat på heltid i över 6 år och det märks att han vet vad han talar om.

I boken ger han sina bästa råd för hur du ska göra för att skriva blogginlägg som engagerar dina läsare. Små detaljer som jag ofta känner att jag glömmer bort, men är ack så viktiga om man vill få kommentarer på sitt blogginlägg och fler återkommande bloggläsare.

Minst lika viktigt för att orka hålla igång med bloggen är alla de värdefulla tips han ger kring metoder att ständigt hitta nya uppslag för idéer och strukturera sitt bloggade. Har du bara rätt arbetssätt, drabbas du inte av så kallad bloggtorka där du inte kommer på något att blogga om. I boken lär du dig metoderna och får tips på verktyg som kan stödja din i bloggandet.

Skriva för bloggar är en bok som lär dig att både hitta och ta fram uppslag, samt hur du strukturerar och skriver bra texter. Du får massor av tips om att skapa nyttiga och roliga bloggposter, hur du får läsare att stanna kvar på din blogg, och mycket annat att tänka på. Tommy K Johansson

Vem är författaren Tommy K Johansson?

Tommy K Johansson är en professionell heltidsbloggare som bland annat ligger bakom IT-bloggen TKJ.se. Sajten var en av de bidragande orsakerna till att jag startade Starta-Blogg.se.  Tommy fick mig att inse att det var möjligt att tjäna pengar på att blogga om sin passion och dessutom förklarade han tydligt hur man skulle gå tillväga för att lyckas med bloggen.

Tommy är ingen nybörjare, han har till dagens datum skrivit mer än 6000 blogginlägg och har dessutom jobbat som journalist tidigare. Men den bakgrunden är Tommy K Johansson den perfekta författaren för denna typ av böcker.

Mitt omdöme om boken

Skriva för bloggar är en bok jag tycker alla bloggare borde läsa. Lika lättläst som boken är – lika genialiska och enkla är tipsen i boken.  Att läsa boken är verkligen en aha-upplevelse. I boken tas alla de saker man som bloggare så väl känner igen sig i, t.ex. bloggtorka, saknad av inspiration, hur man ska strukturera sina texter och vad man kan göra för att få fler besökare.

Att läsa denna bok ger en god grund för de flesta bloggare, dessutom tror jag att boken är bra att använda som stöd medan man bloggar. Att då och då plocka fram boken och fundera hur man kan använda metoderna i boken för att utveckla sin egen blogg till en framgångsrik blogg.

Att boken bara kostar kring en hundralapp och går att ladda ner på ett par sekunder är kanon. Jag rekommenderar boken för alla som vill bli bättre på att blogga. Du kan beställer boken här!

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *