Nu finns Starta-Blogg på YouTube – följ oss!

Nu finns Starta-Blogg på YouTube också. Du kan prenumerera på vår kanal och då smidigt ta del av alla filmer som vi publicerar här på hemsidan. Hittills finns sju filmer på vår YouTube-kanal, som även publicerats på vår hemsida.

Vad hittar du på Starta-Bloggs YouTube-kanal?

Idag finns det så otroligt mycket bra och lärorikt material på YouTube så det vore ett tjänstefel att inte dela med sig av det man hittar. YouTube är en fantastisk resurs när det gäller ämnen som WordPress, affiliatemarknadsföring, Adsense och sökmotoroptimering.

Problemet är att precis som online så kryllar YouTube också av tvivelaktiga filmer och direkt skadliga tips och råd. Därför kan det vara skönt att veta att de filmer vi postar i vår kanal innehåller tips och råd från personer med lång erfarenhet som går att lita på.

Prenumerera på Starta-Blogg på YouTube här!

Starta-Blogg på YouTube

Starta-Blogg finns nu även på YouTube!

Varför skapa en YouTube-kanal?

Det finns flera orsaker till varför vi vill ha Starta-Blogg på YouTube:

1. Det är en tjänst för våra besökare. På YouTube-kanalen kan ni snabbt hitta alla våra filmer samlade på ett ställe.

2. Det är kostnadsfritt både för oss och våra besökare.

3. En kanal på YouTube kan locka nya målgrupper och inte minst locka nya besökare till Starta-Blogg.se.

4. Besökare kommer inte bara komma direkt från YouTube utan besökare kommer även komma från Google eftersom YouTube-kanaler och klipp kommer högt upp i deras sökresultat.

5. Vi vill kunna publicera våra egna filmer då vi är övertygad om att det är lättare att på ett pedagogiskt sätt förklara saker på film än via text.

6. Det görs 22 miljarder sökningar per år på YouTube. Att inte vara där är nästan som att inte finnas med på Google. Båda kanalerna är naturligtvis otroligt viktiga om en blogg ska växa.

7. En plattform där fler experter kan delta i diskussionen kring filmer och där vi kan ge varandra tips och råd för att göra våra bloggar än mer framgångsrika.

8. Att bredda vår verksamhet känns logiskt. Vart kommer framtidens kommunikation ta plats? Är det på bloggen, i sociala medier eller på filmdelningssidor? Ingen kan säkert veta och därför är det bra att vara med på ställen där vi vet att våra läsare är idag.

Vi hoppas att få se dig som prenumerant på vår kanal! Välkommen till Starta-Blogg på YouTube!

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *