Så kommer du igång med en epostlista för din blogg

Nyhetsbrev via e-post?  Är det verkligen relevant år 2015?

Svaret är utan tvekan ja!

epostlista tips

Ett nyhetsbrev via e-post är ett fantastiskt sätt att kommunicera på ett mer personligt sätt. Ett mail har en direkt effekt på mottagaren – mailet är både ett bra sätt att få fram ditt budskap men också för att få mottagaren att göra som du vill.

E-post lever vidare

Medan en blogg och sociala medier riskerar att dö ut, lever epostlistan och epostadresserna vidare och är något du kan utnyttja i nya projekt framöver. Du fortsätter att bygga och utveckla din epostlista helt enkelt.

Men kanske viktigast av allt – pengarna finns i din epostlista! Låt mig återkomma till det senare. I denna artikelserie lär vi dig grunderna för att komma igång med din egen epostlista och dra nytta av alla fördelar den kan ge dig.

Guider för att komma igång med din epostlista

Del 1. 8 starka skäl att ha en epostlista 2015

Del 2. Nybörjarguiden för att starta ett nyhetsbrev

Del 3. Så gör du för att skicka ett nyhetsbrev

Del 4. 8 tips för att få fler prenumeranter till nyhetsbrev

Vad är en epostlista?

Vad är en epostlista? Jo, det är en lista med epostadresser, som du samlat på dig på din blogg. Du kan inte bara samla ihop lite epostadresser på nätet själv! Det krävs att det är dina bloggbesökare som frivilligt lämnar ifrån sig sin epostadress till dig och vill att du ska skicka relevant information via mail.

Du har kanske sett att jag samlar in e-post adresser på Starta-Blogg? Ungefär 190 personer får de bästa tipsen om hur man blir en bättre bloggare mailade till sig någon gång i månaden.

I del 1 visar jag dig hur enkelt det är (och gratis!) att komma igång och börja bygga sin egen epostlista!

Förbered dig för att komma igång

Jag använder själv Get a Newsletter för mitt nyhetsbrev. Det är helt gratis för upp till 100 prenumeranter – så det är en perfekt tjänst för att komma igång med din epostlista.

epostlista

Ett av mina nyhetsbrev. Jag använder Get a Newsletter för att bygga min epostlista

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *