Startup Stockholm : Shoutly på Bloomberg

Startup Stockholm – nytt case. Efter Spotify, Tradedoubler och Skype är det dags för nästa startup företag från Sverige att äga scenen i USA. Denna gång är det affiliateföretaget Shoutlys VD Henrik Västlund som är med i en två minuters intervju på Bloomberg TV.

Shoutly – unik möjlighet att tjäna pengar

Shoutly använder sig endast av referenslänkar och inga grafiska annonser. Alla referenslänkar innehåller spårningsinformation som gör att Shoutly kan hålla reda på om någon har klickat på din länk. Klickar någon på en av dina länkar och köper något så får du upp till 75 % av köpesumman i provision.

Det är inte ofta en ny internetfluga dyker upp, men när det gör det, gäller det att vara med från början. Som tidig användare av Shoutly får du 200 kronor i registeringsbonus. Det är gratis att registrera sig. Sedan är det bara att börja tipsa vänner på olika sociala medier eller din blogg om olika produkter via Shoutly och börja tjäna pengar.

Shoutly startup Stockholm

Shoutlys VD på Bloomberg TV. Ett startup från Stockholm.

Sälj dina eböcker genom Shoutly

Shoutly har framför allt fokuserat på E-böcker, en marknad som fullkomligt exploderat i USA. I USA har nästan alla en dedikerad e-boksläsare och därför säljs betydligt fler e-böcker. I Sverige är det bara en tidsfråga innan e-böckernas genombrott kommer på riktigt. Shoutly ligger väl positionerat för det.

De erbjuder författare att publicera sina e-böcker på Shoutlys plattform. Shoutly sköter infrastrukturen såsom kortbetalningar och ser också till att folk (som får provision) annonserar och marknadsför eböckerna. Det leder till många avslut och mycket pengar till alla inblandade. Det är således en mycket attraktiv plattform att publicera en e-bok på.

Startup Stockholm

Scenen för startup i Stockholm är stark just nu. Hög kompetens, hög IT-penetration och dessutom med en stark starta-eget trend just nu. Det kommer komma fler företag – var så säker. Passa på att ta chansen att vara med redan från början och starta ditt konto hos Shoutly. Just nu får du 200 kronor i registreringsbonus.


Du hittar videon om Shoutly Startup Stockholm här.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *