Sommarkampanjer på webbhotell och domäner

Flera företag kör just nu sommarkampanjer på webbhotell och domäner. Sommaren är den bästa tid att skaffa webbhotell och domännamn – priserna är oftast låga, eftersom efterfrågan är som minst under sommaren.

Topp-5

Bäst webbhotell just nu

Sommarkampanjer på webbhotell och domäner

Vi listar alla företag vi känner till, som har grymma sommarkampanjer på webbhotell och/eller domäner. Allt för att du ska kunna komma igång med din egen webbsida eller blogg så billigt som möjligt.

Binero

Binero erbjuder webbhotell för halva priset om du köper det innan sommaren tar slut. Det innebär att du bara betalar 50 % första året för ett av Sveriges absolut bästa och driftsäkraste webbhotell.

Starta-Blogg ligger hos Binero sedan 7 månader tillbaka och vi kan varmt rekommendera Binero som leverantör. Vi har fått bra support när vi har behövt det. Det har inte förekommit några driftstörningar som vi har märkt av. Dessutom får du extremt mycket lagringsutrymme och de tillåter väldigt mycket trafik till din hemsida.

City Networks

City Network  är det företag som kanske satsar hårdast på att locka till sig nya kunder i sommar. Faktum är att City Network kan räknas till ett av de mest prisvärda alternativen när de kör sitt ordinarie pris. Nu när de kör med kraftigt rabatt är priset för det du får smått fantastiskt. Du får hela 5000 GB trafik och 250 GB lagringsutrymme och betalar just nu bara 5 :- för ett helt år!

Dessutom kan du köpa .nu domäner hos City Network just nu för bara 10 kronor.

Crystone

Crystone har stor rabatt just nu, du betalar bara 10 :-/månad. För en .se domän hos Crystone betalar du 59 :-/år.

Topp-5

Bäst webbhotell just nu

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *