Gravidblogg – Ung och gravid – 5 gravidbloggar

Gravidblogg – här har du listan på de bästa och mest omtalade gravidbloggarna just nu. Är du ung och gravid idag så är det närmast en självklarhet att dela med sig av graviditeten på en graviditetsblogg.

På en gravidblogg får man följa den blivande mammans vardag fram till förlossning – och även tiden efter, med allt spännande som det innebär.

5 gravidbloggar av blivande eller nyblivna mödrar – bf 2021

Kenza

Bloggaren och influencern Kenza har gått från att vara en mode- och livsstillsbloggare till att även dela med sig av sina graviditeter och prövningarna som de inneburit. Kenza har i skrivande stund, mars 2021, fött sin andra son. På bloggen kan man under den närmaste tiden förvänta sig uppdateringar om förlossningen och vardagsberättelser om livet som tvåbarnsmamma.

Emelie Ekman – 34 Kvadrat

Emelie Ekman driver inredningsbloggen 34 Kvadrat på Metero Mode. Hon är just nu gravid med sitt första barn. Mellan inlägg om inredningstips och design publicerar hon uppdateringar om sin graviditet varje vecka. Läs om babyshowers, besök hos barnmorskan och uppdateringar om den lilla dottern i magen.

Emelies blogg är fylld av vackra bilder och spännande uppdateringar om livet som gravid.

Ellinor Löfgren

Bloggaren Ellinor Löfgren har i mars 2021 precis fött sitt första barn – en liten son. I hennes blogg får vi nu följa med under hennes första tid som mamma efter förlossningen. Hon berättar om sin graviditet, tiden på BB och hur livet är som nybliven mamma. Det är personligt med många bilder. Följ Ellinors vardag.

Sanna Jörnvik

Sanna Jörnvik är influenser som förutom sin blogg är aktiv på Instagram och Youtube. Under slutet av 2020 föddes hennes första barn, en liten son. Följ hennes vardag som nybliven mamma på bloggen och hennes andra sociala medier. Hon delar med sig av vardagslivet, graviditeten, hur det är att vara mamma för första gången och allt som finns runt om det.

Henrietta Fromholtz

Influencern och entreprenören Henrietta Fromholtz har i mars 2021 precis fött sitt första barn – en liten dotter. I bloggen får man följa med under graviditeten och nu i den lilla bebisbubblan. Henrietta är även aktiv på Instagram och Youtube där man kan få ta del av ännu mer av hennes vardag som ny mamma.

Har du en gravidblogg?

Vi lägger hela tiden till nya gravidbloggar, skriv en kommentar om du har ett förslag på en bra gravidblogg. Du får också gärna tipsa om vår blogg och gärna länka :).

Du gillar kanske också...

5 svar

 1. Anna skriver:

  Tess Montgomery gick precis ut med att de äntligen väntar barn efter svårigheter att bli gravid. Jätte spännande att följa för en bebis-geek som mig!

 2. Emma Janson skriver:

  Jag driver en populär gravidblogg där jag bloggar mycket om tankar kring min graviditet, vad jag går igenom och om hur det är att bli ensamstående mamma som 18 åring. :)

 3. Göteborgsmamman skriver:

  Jag är väl inte super, super ung – men jag är snart tvåbarnsmamma och är 25 år :)
  Kika gärna in på min blogg!
  Kram

 4. Alexsandra skriver:

  Kika gärna in på min blogg, är 16 år & gravid, skriver om min graviditet, vardag, inköp till bebis och massa annat!
  –>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *