Följ Starta-Blogg på det sätt som passar dig

Följ Starta-Blogg via hemsidan

Bästa upplevelsen får du naturligtvis av att besöka vår hemsida Starta-Blogg. Vi skriver för att vi tycker det är kul att dela med oss av vår kunskap och att testa och lära oss nya saker. Oftast uppdaterar vi varje dag. På vår hemsida har vi också möjligheten att kommunicera med våra läsare genom kommentarsfälten. Vi svarar på alla frågor och funderingar ni kan ha.

Följ Starta-Blogg via Facebook

Facebook är en bra kanal att följa oss på. Vi publicerar alla artiklar vi skriver på vår Facebooksida, vilket innebär att du får upp våra artiklar i ditt Facebookflöde. På Facebook har du alltid möjlighet att ställa din fråga direkt till oss. Vi hjälper dig bli bättre på att blogga! Vi svarar alltid så fort vi kan! Smidigt och bra! Här hittar du vår Facebooksida.

Följ Starta-Blogg på Twitter

Ni kan hitta Starta-Blogg på Twitter också. Här postar vi också alla våra artiklar så att du kan få upp dem i ditt Twitterflöde. Twitter är också en plattform för att snappa upp tips från er läsare och att få en chans att snacka med er.

Prenumerera på vårt RSS-flöde

Ett enkelt sätt att följa sina favorithemsidor och bloggar är att prenumerera på deras RSS-flöde. Då får du en notifikation så fort en ny artikel publicerats. Du kan gratis prenumerera på vår feed via feedburner eller så kan du lägga till vår RSS-feed direkt.

Följ Starta-Blogg på Tumblr

På Tumblr kan man prenumerera på olika bloggar och skapa sitt eget flöde av bloggar. Det är kanon om man inte vill behöva besöka alla sina 10 favoritbloggar utan istället ha dem på ett ställe. Du hittar givetvis även Starta-Blogg på Tumblr.

Gilla oss, dela oss och spid bland dina vänner!

Vi som gör denna blogg gör det för att vi tycker det är kul! Vi vill att innehållet ska inspirera och hjälpa er med era bloggar. En sak vill vi dock be er om, hjälp oss sprida vårt budskap genom att gilla oss, dela oss och sprid oss bland dina vänner i sociala medier!

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *