Bonusbay – pengar tillbaka när du shoppar online

Bonusbay är det senaste företaget i den allt större växande skara av företag som ger bonus till konsumenter som handlar online. Bonusbay särskiljer sig med ett grymt Cromeplugin som automatiskt påminner dig om när du är på en sajt där du kan få bonus. Du får också en generös registeringsbonus på 100 kronor och gränsen för utbetalningar av bonus ligger på låga 150 kronor.

Pengar tillbaka när du online shoppar

Vi har tidigare skrivit om den växande trenden av olika typer av sidor som belönar de som shoppar online.

Konceptet bygger i grunden på affiliatemarknadsföring. Du klickar dig vidare från en länk på Bonusbay till en onlinebutik och handlar något. Onlinebutiken betalar provision till Bonusbay och du och Bonusbay delar på provisionen.

Det är enkelt, smidigt och den låga gränsen för utbetalningar (150 kronor) gör att du inte måste köpa mycket för att få din bonus utbetald.

Bonusbay – bonus i rena pengar

Jag har tidigare använt mig av SAS Eurobonus shoppingportal när jag handlat online. Den har gett schysst bonus i form av flygmil. Det som gör Bonusbay intressant är att bonusen är i rena pengar och att minimumbeloppet för utbetalning av bonusen är så låg.

För att skriva detta inlägg har jag själv provat Bonusbay. Registreringsbonusen och det faktum att jag handlar ganska mycket via datorn gör en tjänst som Bonusbay intressant för mig.

bonusbay min bonus

Min bonus på Bonusbay. Det gick snabbt för mig att komma upp till 200 kronor.

Jag registrerade mig och fick direkt 100 kronor i registreringsbonus och sedan anmälde jag mig för HBO Nordics gratis provperiod på två veckor och fick ytterligare 50 kronor i bonus.  Svårare än så var det inte att komma upp i de 150 kronor som krävs för en utbetalning av bonus.

Normalt är det ganska bökigt att försöka hålla koll på om man kan få bonus, diverse rabattkoder etc. Det har Bonusbay löst på ett fenomenalt sätt. Du installerar ett plugin i din Crome webbläsare och varje gång du är inne på en sajt där du kan få bonus via Bonusbay får du en påminnelse.

bonusbay bonus när du handlar

Bonusbays insticksprogram i webbläsaren påminner mig när jag är på en webbsida där jag kan få bonus via Bonusbays-sajt. I detta fall är det SAS hemsida där man får en fast bonus på 45 kronor för varje bokning man gör.

Bonusbay är en spännande tjänst som jag kan tänka mig att använda i framtiden avföljande fem skäl:

  1. Brett utval, mer än 200 butiker
  2. Bonus i rena pengar
  3. Slippa administration av att själv ha en massa affiliatelänkar
  4. Låga gränsen för utbetalning av bonus
  5. Slipper hålla reda på vilka sidor som ger mig bonus, det sköter Bonusbays insticksprogram i Crome

Bonus på allt från mat till resor

På Bonusbay finns ungefär 200 olika butiker. Du kan t.ex. hitta matkassarna såsom Linas Matkasse och Middagsfrid där du får någon eller några hundralappar i bonus. Klädbutiker som Nelly, Adlibris och CDON finns också, liksom olika hotell, flygbolag och resesajter som Hotels.com.

Definitivt en lättanvänd och praktisk tjänst som är värd att titta närmare på om du handlar online.

Du registrerar dig och får dina 100 kronor i bonus på denna länk: Bonusbay

Blogginlägget Bonusbay – pengar tillbaka när du shoppar online är ett betalt blogginlägg.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *