Lyoness Online Shopping community med cashback

Vi har tidigare skrivit om möjligheten att få pengar tillbaka när man handlar online genom att ansluta sig till en cashback-site. Nu har ännu ett alternativ dykt upp som ser intressant ut. Lyoness Online Shopping Community ger upp 2 % av köpebeloppet tillbaka till köparen.

Vad är cashback?

De flesta internetbutiker är i dag anslutna till affiliateprogram. Det innebär att de betalar provision när någon ”skickar besökare” till företagets sida och besökaren köper något där. Casbacksidorna fungerar genom att du använder länkarna som finns på cashbacksidorna för att komma till butiken där du vill handla något. När du väl handlat något så får cashbacksidan provision och en liten del av provisionen får du.

Vilka företag är ansluta?

lyoness_logo

De flesta välkända nätbutiker finns anslutna till Lyoness Online Shopping Community. Totalt finns över 5 000 företag där du kan köpa såväl kläder och smink som hotell och flygresor.

Hur mycket sparar du?

Du får 2 % tillbaka på summan du köper för. Utöver det kan du få betalt för medlemmar du värvat. Du får 0,5 % av summan som de du värvat handlar för. Skulle de du värvat sedan värva ytterligare medlemmar så får du 0,5 % av summan de handlar för.

Du hittar Lyoness online shopping här!

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *