Webbhotellet Servage One – det är åtminstone billigt

Webbhotellet Servage One är en del av Loopia Group, ett av de största företagen inom webbhotell och hosting i Europa. Servage One har varit aktiva sen 1998.

Topp-5

Bäst webbhotell just nu

Servage One uppger på sin hemsida att de arbetar mot total kundnöjdhet. Totalt nöjda är vi dock inte efter 25 minuters chattande med deras support utan att fått svar på en enda av våra frågor: Hur mycket PHP-minne ingår, kan man uppgradera mängden PHP-minne och hur många samtidiga databaskopplingar tillåts?

Kanske är det ett exempel på kvantitet istället för kvalitet? Servage One tillhandahåller nämligen support dygnet runt – året om!

Servage One – en del av Loopia Group

Servage One är en del av Loopia Group som äger flera av Sveriges största webbhotell. Bland Loopia Groups varumärken hittar vi bland annat Loopia, Crystone, Space2u, WebSupport och, såklart, Servage One. Skillnaden mellan webbhotellen är till ytan små och samtliga riktar främst in sig på privatkonsumenter och mindre företag.

Webbhotellpaket hos Servage One

Servage erbjuder, i likhet med flera av Loopia Groups webbhotell, stora mängder lagringsutrymme och trafik. Som vi skrivit tidigare finns det oftast andra begränsningar som gör att man inte kan dra nytta av allt lagringsutrymme och trafik.

Det är viktigt att komma ihåg att den fria trafiken gäller inom rimliga gränser. Som Servage One skriver på sin hemsida så ”förbehåller de rätten att sätta din webbsida offline om den tar orimligt stora resurser tas i anspråk”. Det innebär med största sannolikhet att om något på din hemsida skulle spridas som en löpeld i sociala medier eller om någon stor sajt skulle länka till din sajt så kommer den troligtvis att plockas ner.

I Servage Ones enda paket ingår obegränsad trafik och 200 GB lagringsutrymme.

Servage One Webbhotell
Webbutrymme 200 GB
Trafik Obegränsad
E-postkonton Obegränsat
Sitebuilder Ja
1-klickinstallation Ja
Support 24/7 Ja

Vad är bra med Servage One?

Det finns givetvis bra saker på Servage One också. Efter att vi chattat med en person på kundtjänst i 25 minuter och inte fått de svar var vi ute efter kopplades vi över till en ny person på kundtjänst och på 2 minuter hade vi fått våra svar. Hade vi bara otur eller är det alltid så?

Till saken är att Servage One har en starkt erbjudande på pappre: support 24/7, mycket trafik och lagringsutrymme, 1-klicksinstallerare och sitebuilder.

Priset är också imponerande – det är riktigt billigt! Du få dessutom en domän kostnadsfritt första året.

Servage One är definitivt ett bra val för dig som är prismedveten och kan ha överseende med att allt kanske inte går smidigt. Så länge Servage One fortsätter att ha en hög serverupptid (99,98 %) kan du nog också ha överseende med allt annat.

Servage One webbhotellspaket

  • Obegränsad* trafik
  • 200 GB lagringsutrymme
  • Gratis registrering av domän
  • Gratis överföring av domän
  • En-klicks-installation av WordPress
  • Svenskspråkig support (vilket du nog får ta med en nypa salt – när jag chattade med supporten hade de svenska namn, men kunde ingen svenska – så var beredd på att prata engelska)

*så länge det inte är för mycket och inom Servage Ones gränser

Servage One

Servage One

Servage One erbjuder webbhotell och domäner. De har ett webbhotellpaket med obegränsad trafik och 200 GB lagring. I paketet ingår 1-klicksinstallation av populära applikationer, bland annat WordPress, och en sitebuilder.

Supporten finns tillgänglig dygnet runt, alla dagar i veckan över chatt. 

  • Ett webbhotellpaket
  • Webbhotell och domäner
  • Support 24/7 över chatt
  • En del av Loopia Group
Topp-5

Bäst webbhotell just nu

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *