Johanna Toftby – visste du det här om Johanna Toftby?

Johanna Toftby – En gång frisör och medverkade i TV3-programmet Ensam mamma söker. Idag influencer, författare, tv-personlighet och bloggare. Vad är det som gör Johanna Toftby så populär?

Vem är Johanna Toftby?

2008 dök hon upp i media för första gången i TV3 satsningen Ensam mamma söker. Programmet blev en succé och Johannas blogg började locka allt fler besökare. I bloggen skrev hon om sitt liv som frisör och tvåbarnsmamma i Skövde.

Småstadsdrottningen

2010 fick Johanna åter chansen att synas i rutan. Denna gång var det dags för Johanna att medverka i serien Småstadsdrottningar. Toftby har sedan dess synts i flera olika sammanhang, till exempel har hon medverkat i Fångarna på Fortet, gästat Bingolotto och Malou Efter tio, och dykt upp på röda mattan vid olika tillställningar i Stockholm. Hon har även släppt två böcker, 30 om dagen: en livsresa och Middag hos mig.

Johanna syns på sin blogg, Johannatoftby.se, och på Instagram.

Vad är det som gör Johanna Toftby så populär?

När Johannas blogg började växa var hon ensamstående mamma till två tonårsdöttrar, Lisa-Marie och Marilyn. Idag är hon 47 och år och håller sig fortfarande relevant på blogg-scenen med inlägg om sin vardag, mode, styling, mat och hälsa. Hon har tidigare bloggat hos Mama och Bonnierägda Amelia, men nu bloggar hon påJohannatoftby.se.

Kategorierna på Toftbys blogg är bland annat recept, resor, hälsa och hormoner, och mode och skönhet. Framgångskonceptet skiljer sig inte nämnvärt från yngre framgångsrika influencers. Bloggaren ser bra ut, har ett händelserikt liv och publicerar nya inlägg ofta och gärna med väldigt många bilder.

Varför starta Johanna en ny blogg?

Johanna är en av de mest populära bloggarna i Sverige. Hon är helt enkelt för populär för att gömmas på Amelias hemsida. En stor anledning till varför så många googlat efter Johanna Toftby var troligtvis för att hon hade en så krånglig webbadress som var svår att komma ihåg.

Egen domän – lätt att tjäna pengar

Idag har Johanna en egen domän hos ett webbhotell. Det finns flera anledningar till varför det är bra:

  • Egen webbadress typ www.johannatoftby.se
  • Väldigt enkelt att komma igång
  • Kostar bara några hundralappar om året, tex hos Miss Hosting, kostar webbhotell och hemsida endast 9 kronor i månaden
  • Lätt att tjäna pengar med annonsnätverk som Blogfame och Tradedoubler.

Vi är nyfikna på Johanna Toftby

Johannas blogg hittar du här Johanna Toftby. Vi önskar henne fortsatt lycka till med bloggen och Instagram. Hon är en populär bloggare som fångar upp många kvinnliga läsare i medelåldern – en många gånger outnyttjad målgrupp.

Många är nyfikna på Johanna Toftby. Här är några av de vanligaste sökningarna på Google:

  • Johanna Toftby recept
  • Johanna Toftby Instagram 
  • Johanna Toftby köttbullar
  • Johanna Toftby Ellos
  • Johanna Toftby kycklinggryta
  • Johanna Toftby recept kyckling

Johannas recept och matlagningstips är alltså mycket populära. Gå in på hennes blogg och låt dig inspireras!

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *