Gravidblogg – 7 bra gravidbloggar bf 2017

Gravidblogg Det finns få tidpunkter av en persons liv som är så intressanta att följa som när den personen sätter ett nytt liv till världen. De dyker upp som svampar och rätt som det är hittar man ett guldkorn. Jag talar naturligtvis om gravidbloggar. Nedan listar vi de bästa gravidbloggar just nu, som verkligen är värda att följa!

Tipsa gärna om denna sidan, länka gärna till den från din gravidblogg! Vill du ha en egen graviditetsblogg? Kolla in vår guide för hur du skapar en egen graviditetsblogg.

Lästips: Ung & gravid 8 gravidbloggar

Gravidblogg – bloggare med bf 2017

Uppdaterad 2017-04-06

Mitt fina hus  – beräknad födesel mars 2017

23-åriga Sandra är gravid igen. Du kanske känner igen henne? Sandra var nominerad till årets Mama 2012 och har medverkat i gravidvecka.

Thaimorsan beräknad födsel 29/2 2016

Siranee är 36 år och gravid med sitt andra barn. Mycket fin och snygg gravidblogg som är väl värd att besöka!

Hjärtebarnsmamman beräknad födsel april/maj 2016

Hjärtebarnsmamman har bloggat länge och är numera åter gravid vilket innebär att hon kvalar in på denna listan över bra gravidbloggar. De två befintliga barnen får mycket plats på bloggen, men allt som hör till en gravidblogg finns där också!

Mathilda Landen bf jan/feb 2016

Vackra Mathilda Landen är gravid med sitt andra barn. På bloggen får vi följa hennes familjeliv som mamma och gravid. Bloggen rekommenderas varmt!

gravidblogg

Lisa Elisbeth bf april 2016

Lisa och hennes norska man väntar sitt första barn i april. En mysig gravidblogg väl värd att följa.

Evelina Widman beräknad födsel 5 maj 2016

Evelina Widman bor tillsammans med sin man och sin son i centrala Stockholm. Nu väntar hon barn igen och beräknad födsel är den 5 maj 2016.

Evelina Widmans gravidblogg

Evelina Widmans gravidblogg

Magdalena Graafs blogg beräknad födsel 2016

Den fd glamourmodellen är gravid igen och hon låter oss följa graviditeten från början. Spännande!

På Smällen! beräknad födsel april 2016

Vilket häftigt namn på en blogg och namnet avslöjar precis vad det handlar om; en gravidblogg. Du hittar allt du förväntar dig av en gravidblogg och du kan följa med hela vägen till förlossning.

Fd Gravidbloggar numera mammabloggar

LinnéaPeson- 20 år och gravid född

Linnea är 20 år och bor i Stockholm tillsammans med sin pojkvän Felix och deras hund Svea. I mars 2015 väntar de sitt första barn och det är det härligt resan dit vi får följa på bloggen.  Bloggen känns modern och uppdateras ofta om allt som händer i Linneas liv med fokus på graviditeten. En utmärkt gravidblogg med beräknad födesel nästa år!

 

gravid blogg

Alisons gravidblogg!

Mammatrollet född

Tvåbarnsmamman Madeleine bloggar om sin tredje graviditet med beräknad födsel efter årskiftet. Hon har tidigare bloggat om sina två tidigare graviditeter så det finns gott om blogginlägg om växande magar. En rutinerad gravidbloggare som är spännande att följa.

En blogg om ingenting född

Bloggen skrivs av det gifta paret August och Jennifer som väntar tillökning vid årskiftet. Gravidbloggen handlar om allt, men med speciellt mycket fokus kring graviditeten. Det är många bilder på en växande mage, funderingar kring förlossningen och BB Sophia. Naturligtvis ryms en hel del shopping av nya babyprylar. En bra blogg!

Carroons född

Någon gång nästa år väntas lilla Leon att se världen. Det är Carolina som bloggar om resan fram till förlossningen. Det är en spännande gravidblogg med mycket bilder, ett farfyllt liv och inte minst ett litet gästspel av Sanna Bråding. En kul gravidblogg som jag absolut tycker du ska följa.

AlexandraLinnéa född

En supersnygg gravid blogg som gör ett starkt visuellt intryck med mycket bra och vackra bilder. Jag får känslan av att bloggerskan eventuellt kan vara fotograf, för skickligt fotograferade bilder har bloggen gott om. Alexandra väntar sitt första barn som är en pojke med beräknad födelse i januari 2015. Defintivt ett gravidvblogg värd att följa!

Gravidresan – född

En 30-årig tjej från Göteborg som väntar sitt första barn tillsammans med sin sambo. Här bloggar hon anonymt, men kommer med tiden att avslöja vem hon är och vilken som är hennes blogg. En gravidblogg att följa med enda från börja.

Sindy Niklasson – född

En av Sveriges mest besökta gravidbloggar just nu. Enligt den blivande mamman, 21-åriga Sindy har hon 20 000 besökare i veckan. Bloggen innehåller många videos på Sindy som är i vecka 10. Hela bloggen är av mycket hög kvalitet och gillar du dessutom tatueringar kommer du att älska den här bloggen.

40 veckor i magen – född

En nästan helt ny gravidblogg är 40 veckor i magen där den blivande mamman bara är elfte veckan. En unik chans att vara med nästan från början :) Mamman har valt att vara anonym, men publicerar flera bilder på magen och saker de köpt. Ska bli spännande att se när hon avslöjar allt mer och mer av sig själv.

Lästips: Ung & gravid 8 gravidbloggar

Katrimarika – född 24/10 2014

Ny gravidblogg på vår lista över bra gravidbloggar. Katrimarika handlar om en ung, gift kvinna som ska bli mamma till sitt första barn  i oktober. I bloggen får vi följa resan mot barnets ankomst blandat med små nedslag i vardagen. Bloggen är fin, välskriven och uppdateras regelbundet. Nu är det dessutom inte många veckor kvar – det blir extra spännande att följa bloggen de närmaste veckorna!

Bebislycka – född 3/10 2014

18-åriga Matilda väntar barn i slutet av september, närmare bestämt sin första son Liam. Bloggen är en riktigt bra gravidblogg där vi får följa den blivande mamman dag för dag. I gravidbloggen blandas mängder av magbilder med ett underbart rum inrett för babyn. Matilda uppdaterar dagligen och bjuder in oss till sina innersta tankar.

Soffoos blogg – född sep 2014

Sophie är en 23-årig tjej som väntar barn i september. Bloggen innehåller mängder med nyköpta saker till den blivande babyn, bilder på magen, ultraljudsbilder och allmänna funderingar om att bli förälder. Det är således en alldeles utmärkt gravidblogg som är intressant att följa. Bloggen uppdateras flera gånger i veckan.

gravidblogg från gravid, genom graviditeten till födsel

En gravidblogg beskriver resan från att man blir gravid, hela graviditeten, förlossningen och fortsättningen som mamma.

Josefin Knave – född juni 2014

Josefin är 24 år och jobbar som redaktör på Veckorevyn. Hon är dessutom gravid och förväntad ankomst i juni. Bloggen tar oss med på hela resan fram till förlossningen med allt vad det innebär. Då Josefin är frilansjournalist kan du räkna med att den här gravidbloggen håller hög klass och är väl värd att följa.

Allie – Bebis i magen – född 18/6 2014

Alison är 21 år gammal och bosatt med sin sambo i Borås.  Hon väntar barn i juli och fyller sin gravidblogg med mängder av härliga magbilder. Tyvärr har uppdateringsfrekvensen sjunkit på grund av privata orsaker, men räkna med att det kommer ett inlägg då och då.

Ann Söderlund – gravid programledare & författare – född maj 2014

Ann Söderlund känner du säkert igen från TV. Hennes gravidblogg är något mer mogen, då hon är 30+. Bloggen handlar mycket om hennes enorma mat-crawings. En rolig och generös blogg att följa. Massor av bilder gör bloggen till ett sant nöje att följa.

Johanna Frölander – född maj 2014

En nybliven förälder nu i maj som uppdaterar regelbundet. Massor av bilder från både innan, under och efter förlossningen. En blogg som verkligen beskriver den resan som en gravid gör. Rekommenderas varmt.

Mias Gravidblogg – född sommar 2014

Mia Tjärnlund är en 35-årig tvåbarnsmamma från Helsingborg som väntar sitt tredje barn i sommar. Mia är en cool kvinna som såväl arbetar på IKEA som driver sitt eget klädmärke för barn, Mia of Sweden. Bloggen behandlar allt som förknippas med graviditet med inslag av befintligt familjeliv.

Marie Ström – född juni 2014

Marie Ström är 27 år och väntar sitt första barn tillsammans med sin fästman. Bloggen handlar om graviditeten och livet som väntar efter förlossningen.

Den Voksende Mage – född sommaren 2014

Den Voksende Mage är en lite speciell gravidblogg. Bloggerskan är 40 år gammal och bosatt i Norge. Förutom åldern så är det faktum att den blivande mamman genomgått en provrörsbefuktning och att bloggen är en konsumentblogg spännande. Här testas mängder av intressanta babyprodukter. Helt klart en spännande och annorlunda gravidblogg.

Lästips: Ung & gravid 8 gravidbloggar

Tipsa gärna om denna sidan, länka gärna till den från din blogg!

Har du en gravidblogg? Skriv en kommentar i kommentarsfältet så lägger vi till din blogg! Hjälp för att göra en egen gravidblogg.

Du gillar kanske också...

31 svar

 1. Sophie skriver:

  Hej :)

  Fick vara med som gravidblogg 2014. Vi väntar nu barn nr 2 med bf 18 december. Vore kul att få vara med även denna gång.

  /Sophie

 2. Hej!
  Jag är gravid med vårt 2a barn, BF oktober 2016. Vi har redan en liten pojke som håller oss sysselsatta så den här graviditeten går ganska fort :) Hoppas min blogg får vara med!
  (PS: har tipsat om min blogg en gång förut, men jag har ny adress så jag ville uppdatera. Inte avsett att spamma eller så)

 3. JennyJenny skriver:

  Hejhej!
  Jag har en gravidblogg (bf 13 maj 2016). Den är även en mammablogg då mitt första barn föddes i juni 2014.

  http://www.jennyjenny.se

 4. Sara Johansson skriver:

  Hej! Nu har även jag gått ut med att jag ska bli mamma på min blogg, och utökat och förändrat innehållet en del. Jag är 26 år, bosatt i Göteborg och väntar mitt första barn, en liten flicka! Får man vara med på listan månntro? :)

 5. Silvia skriver:

  Hej alla
  Jag bloggar också om min graviditet, ska ha en flicka i juni 2016. I bloggen skriver jag mycket om graviditeten samt hem och renovering och hundarna. Många bilder varje dag. Lägg gärna till min blogg :)

  http://www.vonlila.se

 6. Nathalie Nyberg skriver:

  Hej 25år och har en gravidblogg/mammablogg. Bf 15 juli 2016. Min första dotter Leah föddes november-14. Lägg gärna till min blogg

 7. Johannaty skriver:

  Hej! Vilken bra lista :) Lägg gärna till min blogg bf i juli med tredje barnet. Kramar

 8. Elin skriver:

  Hej! Jag heter Elin & är 22 år. Väntar mitt första barn som beräknas komma nu i februari, så det närmar sig med stormsteg :-) Lägg gärna till mig om du vill <3

  http://elinkristin.devote.se

 9. Åhh vad glad jag blir att se att ni har listat min blogg! Tack så mycket! <3

 10. Elvira skriver:

  Jag är 15 är & gravid med bf 26/02-16!

 11. Kika gärna in på min blogg, är 16år & nybliven mamma till en pojke på strax över månaden :)

 12. Siranee skriver:

  Hej, dags för BF2016 ? :)

  36 år och gravid #2. Bloggat sedan dec 2013 och det är mest om familjeliv, mat & recept och nu om graviditeten. Gick ut med detta i bloggen i tisdag :) BF29/2-2016 :P //Thaimorsan

 13. Maja skriver:

  Är 20 år från stockholm och jag och min sambo väntar vårat första barn i september 2015. Har just börjat blogga om min graviditet och allt som hör till :)

 14. Lisa skriver:

  Hej!
  Jag är 31 och bloggar om min första graviditet, som snart bör övergå i vårt första barn, och hoppas den får vara med här :)

  • www.starta-blogg.se skriver:

   Hej Lisa,
   grattis, vad kul att du tipsar oss om din gravidblogg – den skulle vi givetvis vilja lägga till.

 15. Mia skriver:

  Tipsar om vår familjebloggg där jag också skriver massor om graviditetsrelaterade besvär i kroppen utifrån mitt yrke som sjukgymnast. Både bebisliv, träningsråd och massor med läsning för den gravida eller postgravida med besvär av smärta. Välkommen!

 16. Ise skriver:

  Jag är högskolestudent och i vecka 25 (andra barnet) :) hoppas min familjeblogg får vara med på listan!

 17. Madde skriver:

  Hej! Jag bloggar just nu för fullt om min tredje graviditet, har bloggat sen första graviditeten så det finns många inlägg om växande magar :)

 18. Jennifer skriver:

  Hej,
  får jag och min awesome blogg bli tillagd tro? :)

  Mvh
  Jennifer

 19. Marika skriver:

  Kul! Testar då jag har själv gravidblogg och väntar första som ska kika ut i slutet av oktober :)

  • www.starta-blogg.se skriver:

   Grattis Marika och tack för din kommentar!

   Jag har lagt till dig i listan av gravidbloggar, den ska bli spännande att följa :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *