Fotbollsfruar – perfekt bloggmaterial

Vad är fotbollsfruar? Jo, det är tjejer gifta med fotbollsproffs. Oftast unga och naiva och nu helt plötsligt har de inte bara ganska mycket pengar att röra sig med – de har dessutom all tid i världen.

Fotbollsfruar – Perfekt bloggmaterial

Kombinationen av mycket tid, mycket pengar att spendera och närheten till en känt fotbollsproffs är en framgångsrecept i bloggvärlden. Det kryllar av bloggar skrivna av fotbollsfruar.

Fotbollsfruar – Står alltid tillbaka

Att vara en fotbollsfru är en livsstil. Deras man kan när som helst bli köpt av en ny klubb och då måste familjen inklusive frun flytta. Det vill säga fotbollsfruar sätter oftast sin egen karriär ”on-hold” medans deras män står för inkomsten under proffsåren (oftast mellan 20-32 år).

Bloggnamnen antyder också att de står tillbaka

Just att fotbollsfruar har ordet fotbollsfru i sina bloggnamn antyder att de själv indentifierar sig så starkt med sin man. Det är en period i deras liv, som kan antas vara ganska ensamt – men då de försöker ha mycket kul!

Länkar till olika fotbollsfruar:

Sofia Richter tillsammans med Andreas Granqvist

fotbollsfruar

fotbollsfruar


Josefin Lustig tillsammans med Mikael Lustig

Nina Wernblom tillsammans med Pontus Wernblom

Det är populärt bland spelarna också att skaffar sig en ”fotbollsfru”. Kolla bara på den här länken: Fotbollsspelare som söker fotbollsfru.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *