6 böcker som gör dig till ett bloggproffs

Böcker är för många en källa till kunskap, men för minst lika många är en bok lika med avkoppling. Att få lägga sig ner i sängen med en bra bok är en speciell känsla. Så varför inte kombinera nytta med nöje och läsa några inspirerande och lärorika böcker som kommer att göra dig till ett riktigt bloggproffs.

böcker som gör dig till ett bloggproffs

Böcker som gör dig till ett bloggproffs! Foto Credit: Abhi Sharma

Läs de här böckerna och bli ett bloggproffs:

Skriva för bloggar – Så lyckas du med din blogg

En bok som jag tycker alla bloggare borde läsa! Väntar du på det stora genomslaget för din blogg? Får du inga kommentarer på din blogg? Eller har du helt enkelt inte den rätta inspirationen för att blogga flera gånger per dag? Kanske är det dina metoder det är fel på? Vad skulle hända om du läste heltidsbloggarens Tommy K Johanssons ebok Skriva för bloggar – Så lyckas du med din blogg? Efter att själv ha läst boken är jag övertygad om att den defintivt kan ge de flesta en rejäl bloggboost och överkomma några av de vanligaste bloggproblemen. Beställ eboken Skriva för bloggar.

Från blogg till business : min väg från noll till 500 000 läsare och Style by Tyra

En inspirerande bok skriven av 26-åriga bloggproffset Tyra Sjöstedt. Hon har redan förverkligat fler av sina drömmar än många människor hinner med under en livstid. Hon har bland annat en av Sveriges största bloggar, driver flera företag däribland ett klädmärke med 15 anställda. I boken berätar Tyra öppenhjärligt om sin långa och svåra väg till 70 000 dagliga läsare. En inspirerande bok för alla som drömmer om något stort. Beställ den hos Adlibris.

Tjäna pengar på nätet som Affiliate

Bra bok av Jan Nordvall som täcker det mesta du måste veta om affiliatemarknadsföring. Självklart finns mycket av den här informationen tillgänglig ute på nätet, men här är den samlad i en omfattande och lättförstålig bok. Bra tips och råd som gör att du kan räkna med att få en flygande start som affiliate och börja tjäna pengar. Beställ den hos Adlibris.

Economista : ta makten över din ekonomi och få ett roligare liv

En bok som behandlar grundläggande privatekonomi, men det som gör den så intressant är att den bland annat är skriven av storbloggaren Blondinbella. Bloggproffs sedan flera år. Författarna hävdar att du får svart bälte i ekonomi genom att läsa boken, jag säger att du får de grundläggande kunskaperna som du bör ha för att klara din privatekonomi. Beställ den hos Adlibris.

Guldläge på nätet : sökmotoroptimering för alla

Sökmotoroptimeringsexperterna Magnus Bråth och Michael Wahlgren delar med sig av sina bästa tips för att du ska hamna högst upp i Googles träfflista. Det faktum att ungefär 60 % av alla som gör en sökning klickar på de någon av de tre översta sidorna i träfflistan gör att du nog helt säkert vill sätta dig in i ämnet. Beställ den hos  Adlibris.

Tjäna pengar på internet när du sover : nio olika sätt att skaffa passiv inkomst via internet

Författaren Anders Sjöberg är ett riktigt bloggproffs och har jobbet heltid med sina webbprojekt sedan 1997. Han har bland annat startat gravid.se som blivit en riktig kassasko. I denna bok går han grundligt igenom nio olika områden som han tjänar pengar på idag – ett framgångsrecept som du kan kopiera! Boken passar den som vill skapa sig en passiv inkomst eller bygga en verksamhet kring sin hemsida. Beställ den som bok hos Adlibris.

 

Adlibris  Adlibris Adlibris Adlibris

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *